Prima cursă de galop din 2020!

Publicat in Sport 30 Iulie 2020 316 ori
Google+ WhatsApp
Prima cursă de galop din 2020!
Prima cursă de galop din 2020!

Duminică, 2 august, începând cu ora 10.10, pe Hipodromul Ploieşti se va desfăşura o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia va avea loc prima cursă de galop a anului, dar și cinci curse de trap. Principalul eveniment al zilei va fi „Premiul de Vacanţă”, care va şi, închide, de altfel, reuniunea din acest weekend, dar şi cursa de galop, a patra în programul zilei, cu doza ei de spectaculozitate.

Organizată de Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi de Federaţia Hipică Română, întrecerea cailor pursânge arab este programată la ora 11.10 şi va avea la start nu mai puţin de şapte cai ce se vor întrece în „Premiul Wathba Stallions Cup”, sponsorizat, ca şi în urmă cu un an, de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival.

Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Kinta şi va continua, la 10.30, cu Premiul Komediant – Fortuna Silver şi, la 10.55, cu Premiul Laureat. După cursa de galop, de la 11.10, va urma o cursă de trap extrem de interesantă, Premiul Luptător – Fortuna Gold (ora 11.30), cu câţiva cai extrem de buni la start şi, în final, la 11.55, întrecerea semiclasică a zilei, Premiul de Vacanţă.

La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com /csmploiesti/). Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.