Licență cu amenzi pentru două cluburi

Publicat in Sport 26 Iunie 2020 576 ori
Google+ WhatsApp
Licență cu amenzi pentru două cluburi
Licență cu amenzi pentru două cluburi

Comisia pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond – a acordat licența de participare la campionatul național Liga 1 în sezonul 2020-2021 unui număr de 18 cluburi dintre cele menționate mai sus. În prima fază nu au primit licența Asociația Fotbal Club Hermannstadt și Asociația Fotbal Club „Turris-Oltul” Turnu Măgurele. Cele două cluburi au contestat hotărârile instanței de fond la Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor. Comisia a pronunțat, astăzi, deciziile definitive și executorii, prin care au fost admise apelurile formulate de cele două cluburi.

Astfel, în cazul apelului formulat de Hermannstadt, Comisia de apel a constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 23, la dosarul cauzei find depus P.V. din data de 22 iunie 2020, de omologare definitivă a stadionului Municipal din Sibiu. De asemenea, comisia a constatat că sunt îndeplinite și cerințele art. 47, la dosar fiind depus un Contract de tranzacție din data de 28 mai 2020, prin care s-a achitat suma restantă către un jucător. În consecință, Comisia de apel a schimbat hotărârea instanței de fond, a acordat licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 clubului Asociația Fotbal Club Hermannstadt și a anulat penalitatea financiară de 50 mii lei.

În cazul apelului formulat de „Turris-Oltul”, Comisia de apel a constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 28, 33, 35, 36, 37 și 43, fiind depuse la dosar documentele justificative necesare. De asemenea, comisia a constatat că sunt îndeplinite cerințele art. 39 alin. 6, la dosar fiind depuse adeverințele de la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Comisia de apel a constatat că nu sunt îndeplinite cerințele art. 38.

În consecință, Comisia de apel a schimbat în parte hotărârea instanței de fond, a acordat licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 clubului Asociația Fotbal Club „Turris-Oltul” Turnu Măgurele și a menținut sancționarea clubul cu penalitate financiară de 20 mii lei, pentru încălcarea art. 38 din RNLC&FPF. Procesul de acordare a licenței cluburilor care au solicitat licența de participare la campionatul național Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 s-a încheiat astăzi, 26 iunie 2020. Au solicitat licența de Liga 1 următoarele cluburi:

Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA

Fotbal Club FCSB SA

U Craiova 1948 Club Sportiv SA

Asociația Fotbal Club Astra

Clubul Sportiv „Gaz Metan” Mediaș

Asociația Fotbal Club Botoșani

Fotbal Club Viitorul SA

Asociația Club Sportiv ”Sepsi OSK” din Sfântu Gheorghe

Fotbal Club Voluntari SA

ACS FC Academica Clinceni

Asociația Fotbal Club Chindia Târgoviște

Dinamo 1948 SA

Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași

Asociația Fotbal Club UTA Arad

Clubul Sportiv Mioveni

Asociația Clubul Sportiv Petrolul 52

Fotbal Club Rapid 1923 SA

Asociația Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș

Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.