S-a tras pe stadion!

Publicat in Sport 24 Iunie 2020 312 ori
Google+ WhatsApp
S-a tras pe stadion!
S-a tras pe stadion!

Tragerea la sorti a optimilor de finală ale Cupei României, faza județeană, a fost efectuata pe stadionul Ilie Oana! In aer liber, la tribuna I, AJF Prahova a programat o intalnire cu membrii afiliati calificati in optimi Cupei Romaniei, intre care s-au regasit si reprezentanti ai primelor 6 echipe clasate in Campionatul Ligii A Prahova. Pe ordinea de zi a discutiilor abordate s-au aflat scenariile propuse de catre Comisia de Competitii de finalizare a Campionatului Ligii A Prahova si a Cupei Romaniei, pe criteriul sportiv sau de inghetare a competitiilor si forma de desemnare a campioanei Ligii A si castigatoarea Cupei Romaniei, cu respectarea datelor impuse de Federatia Romana de Fotbal pentru comunicarea reprezentantelor judetului.

Au mai fost discutate conditiile impuse de legislatia in vigoare pentru desfasurarea antrenamentelor, conditii care au fost afisate si pe site-ul AJF Prahova. In situatia in care conditiile de reluarea a competiilor dupa data de 15 iulie 2020 (data la care expira starea de alerta) vor permite reluarea acestora la nivelul sportului amator, s-a procedat la tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei. Sor'ii au decis urmatoarele meciuri:

1. Bradetul Stefesti – CS Petrolistul Boldesti

2. CS Blejoi 2 – CS Cornu

3. CS Bordeni Scorteni –CSO Tricolorul Breaza

4. CS Manesti 2013 Coada Izvor – CSO Plopeni

5. CS Petrolul Baicoi – CS Paulesti

6. AFC Brebu – AFC Banesti

7. Unirea Urlati – CSO Teleajenul Valenii de Munte

8. CS Brazi Negoiesti – CS Petrolul 95 Ploiesti

In functie de evolutia reglementarilor din domeniu, Comisia de Competitii va proceda la programarea jocurilor si comunicarea datelor de disputare. Urmatoarea intalnire a fost stabilita pentru data de 13 iulie 2020 orele 12:00 pentru noi discutii pentru reluarea competitiilor. Sursa:ajfprahova.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.