Jucătorii din prima ligă nu mai suportă cantonamentul

Publicat in Sport 29 Mai 2020 458 ori
Google+ WhatsApp
Jucătorii din prima ligă nu mai suportă cantonamentul
Jucătorii din prima ligă nu mai suportă cantonamentul

Jucătorii din Liga întâi s-au revoltat după ce au aflat că trebuie să rămână în cantonament centralizat și de la 1 iunie, până la startul competiției. „Renunț la contract”, ,,prizonierii fotbalului" sau ,,fotbaliștii o să sară pe geam" au fost doar căteva din reacțiile exprimate de Frăsinescu, de la Iași, Eric de Oliveira, de la Voluntari, dar și de președintele Viitorului, Gică Popescu.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, le dă dreptate fotbaliștilor:,,Toate echipele au făcut două testări și o așteaptă pe a treia. Toți au avut rezultate negative la testări. Vorbeam cu Emilian Hulubei, președintele AFAN, care e sunat de absolut toți căpitanii de echipă, care spun că, în momentul de față, e inacceptabil să se mai rămână în cantonament”, a declarat Ștefan la Digi Sport. Oficialul LPF a dat câteva exemple din alte campionate din Europa. În Cehia, Polonia, Slovenia și numai, jucătorii nu au fost obligați să stea în izolare și nu sunt obligați să stea în cantonament.

Ei doar au primit recomandări să stea cu familia și să nu viziteze locuri aglomerate și spații închise. O altă nemulțumire a fotbalului este cauzată de meciurile de pregătire. Echipele pot face un singur test și doar între ele deși acestea au nevoie de mai multe amicale pentru ca jucătorii să intre în ritmul competițional. În plus, interdicția de a organiza competiții sportive cu spectatori crează o situație discriminatorie în condițiile în care autoritățile vor permite desfășurarea de spectacole în aer liber cu maxim 500 de spectatori.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.