Cele mai bune echipe se pot stabili în aer liber

Publicat in Sport Joi, 13:23 192 ori
Google+ WhatsApp
Cele mai bune echipe se pot stabili în aer liber
Cele mai bune echipe se pot stabili în aer liber

Bucurie sub panou pentru baschetul juvenil național. Comitetul Director al Federaţiei Române de Baschet a stabilit că sezonul actual se va termina pe teren, la toate categoriile de vârstă! Vestea este îmbucurătoare și pentru baschetbalistele pregătite de Loredana Munteanu. Acestea sunt calificate la Turneul final, cele 12 victorii şi 4 înfrângeri înregistrate în turneele sezonului situându-le între primele patru formaţii. În schimb, la „sub 15 ani”, situaţia e mai complicată şi va trebui să fie lămurită de federaţie.

Fetele Corinei Savu aflându-se în luptă pentru locul patru în una dintre cele două grupe de la categoria lor de vârstă. Cum, s-a spus că la faza decisivă vor merge cele mai bune opt echipe, este de văzut cum se va stabili ocupanta acelui loc în Grupa 2. Asta pentru că CSM Ploieşti şi CSS Nr. 5 Bucureşti aveau de dat bătălia decisivă în ultimul turneu stagional. Toate Campionatele Naţionale de la toate categoriile de juniori se vor relua prin organizarea unor Turnee Finale, cu participarea primelor 8 echipe.

Având în vedere restricţiile referitoare la evenimentele sportive desfăşurate în sălile de sport, există posibilitatea de a organiza Turneele Finale de juniori şi pe terenuri în aer liber. În conditiile în care reglementările legale referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19 vor permite, toate Turneele Finale ale Campionatelor Naţionale de juniori se vor desfăşura în luna august 2020.Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office