Tavi Grigore aduce lămuriri în urma unor reacții petroliste

Publicat in Sport Miercuri, 12:56 292 ori
Google+ WhatsApp
Tavi Grigore aduce lămuriri în urma unor reacții petroliste
Tavi Grigore aduce lămuriri în urma unor reacții petroliste

Octavian Grigore, vicepreședintele FC Petrolul Ploiești, a ținut să aducă lămuriri, după reacțiile apărute, în spațiul public, ca urmare a unor afirmații făcute în cadrul emisiunii ,,Neconvențional", de la Ploiești TV.

„Îmi asum faptul că m-am exprimat total nefericit atunci când m-am referit la situația pe care o traversa clubul în urmă cu câțiva ani. Am spus <<condiții mizere>> vrând, de fapt, să mă raportez strict la condițiile de performanță și să fac o paralelă între 2013, anul câștigării ultimului trofeu, și situația din 2016-2017. Ca unul care am jucat, vreme de 20 de ani, numai la Petrolul Ploiești este de la sine înțeles faptul că nu aveam cum să denigrez imaginea clubului de care este legată întreaga mea carieră! Recunosc, încă o dată, că nu am folosit cuvintele potrivite și îmi cer scuze față de toți cei care s-au simțit jigniți!”, a precizat Octavian Grigore. Declarația lui Grigore a apărut după ce ,,Peluza 1 Ilie Oană" a postat un comunicat în care a criticat în termeni duri declarațiile oficialului petrolist. Iată mai jos comunicatul emis pe 15 mai:

,,Petrolule, astăzi și nu numai este despre tine. Faci parte din viețile noastre de multă vreme și încercăm să-ți spunem ce simțim despre tine, ne este foarte greu într-adevăr, dar sperăm să ne găsim cuvintele. Sunt mulți ce nu vor să te vadă acolo unde îți este locul, noi știm! Sunt mulți ce nu vor să ne vadă alături de tine, la bine și la greu, noi știm! Sunt și mai mulți cei care doar profită de tine și de istoria ta frumoasă, că să-și satisfacă interesele meschine, noi știm și te iubim!

Alții spun că au venit aici în condiții mizere, dar nouă nu ne pasă! Vrem doar ca tu să știi cine ți-a fost alături în clipele grele și cine și-a dorit cu adevărat ca tu să renașți din propria cenușă. Nu vrem să te folosească nimeni, Petrolule! Noi suntem alături de tine indiferent de ce se va întâmpla, nu-ți face griji, cât timp vom traii nu vei fi singur! Unii nu sunt prea inteligenți, fac afirmații necontrolate la adresa ta, Petrolule! Au o atitudine de servitori ai patronilor, nu au coloana vertebrală nici unii și nici alții, însă îți reamintim din nou că noi te iubim și nu vom lasă pe nimeni să-ți facă rău!

"Patronul" tău doar achită salariile și alte cheltuieli. Noi alături de tine, Petrolule suntem cei care conduc spiritul galben-albastru ce dăinuie încă din 1924. Știm că unii dintre noi te iubesc, însă nu au timpul și resursele necesare să fie la fel de informați despre situația ta, însă noi suntem uniți pentru tine și vrem să-ți apărăm blazonul. Vor veni vremuri grele dacă tu nu ajungi unde îți este locul, dar nici gând să te părăsim vreodată. Însă cei care acum te conduc, te amenință că vor pleca de lângă tine, din nou... Noi nu am făcut asta niciodată pentru că nu avem nimic de câștigat de la tine, doar bucuria pe care tu ne-o oferi tuturor prin simplul fapt că exișți. Alții vor să se retragă, însă noi, suporterii, nu te vom părasi niciodată, Petrolule!

Vrem să ai încredere în noi că totul o să fie bine pentru tine și să-ți mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit, și care ne-au făcut să te iubim din ce în ce mai mult, chiar și în "condițiile mizere" cum spun oamenii care-ți vor răul și nu apreciează ce am făcut noi pentru tine. Noi te-am ajutat întotdeauna și așa vom face fără să vrem ceva în schimb, dar uite că oamenii în care am avut încredere, acum aruncă cu noroi în tine și trebuie să plece urgent din preajma ta pentru că-ți fac rău! Promitem să ne asigurăm că toți cei care nu te iubesc vor pleca de lângă tine și în încheiere îți amintim, cum spune și cântecul care răsună în frumosul tău stadion : "Noi la Petrolul nu vom renunta, aici vom fi mereu și vom cânta!"

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office