Amansio vrea în categoria lui Joshua, Haye și Chisora!

Publicat in Sport 19 Mai 2020 687 ori
Google+ WhatsApp
Amansio vrea în categoria lui Joshua, Haye și Chisora!

Amansio Paraschiv se antrenează la clubul care i-a pregătit și pe Anthony Joshua, Dereck Chisora și David Haye! Boxerul ploieștean se află de 6 luni de zile în Londra, împreună cu familia. Amansio susține că vrea să scrie istorie în boxul profesionist și pentru acest lucru muncește zilnic foarte mult. Sportivul a găsit motivația necesară având în vedere că de o lună de zile se antrenează la Don Charles Boxing, cel mai puternic club de profil din Anglia.

Don Charles este cel care a lucrat de-a lungul timpului cu boxeri celebri, iar Amansio vrea să intre în această categorie. El va semna un contract pe 2 ani de zile, iar englezii i-au garantat că îl vor duce către lupta pentru titlu. ,,Va fi doar o chestiune de timp până când voi lupta cu centura pe masa. Sunt unde am visat, muncesc foarte mult și învâț lucruri noi în fiecare zi" - a spus Amansio. El este încântat de profesionalismul britanicilor. Are un staff compus din trei antrenori: cel de palmare, cel care se ocupă cu pregătirea fizică și un tehnician.

Pugilistul de 27 de ani a mai povestit că înainte să intre în clubul lui Don Charles a fost testat, iar staff-ul englez a fost impresionat de viteza și talentul său. A slăbit aproape zece kilograme de când se antrenează în mod profesionist și vrea să boxeze la categoria welterweight 66.7 kg. Din cauza coronavirusului galele de box au fost oprite, însă Amansio Paraschiv de-abia așteptă să urce iar în ring după ce autoritățile vor da drumul la lupte.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office