Nebunul atacă regina în mod amical!

Publicat in Sport 15 Mai 2020 425 ori
Google+ WhatsApp
Nebunul atacă regina în mod amical!
Nebunul atacă regina în mod amical!

Secţia de şah a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti continuă seria testelor amicale. După turneul de verificare pe care sportivii pregătiţi de Petre Grigore l-au susţinut sâmbăta trecută, mâine, ei vor participa la un prim meci amical online, în compania celor de la CSU Bucureşti. Întâlnirea va începe la ora 10.00 şi va fi găzduită de una dintre platformele online de profil, www.playchess.com, fiecare club urmând să fie reprezentat de câte zece şahişti.

Aceştia vor fi „împerecheaţi” în funcţie de ratinguri, iar fiecare va susţine câte trei partide: una de şah rapid şi două de blitz. CSM Ploieşti va fi reprezentat de cei zece sportivi care au participat şi la turneul de verificare „în familie”, de săptămâna trecută: Marian Sandu, Sergiu Herea, Teodor Szocs, Anamaria Raţă, Andrei Raţă, Antonia Ciapa, Rareş Anghel, Antonia Radu, Ştefan Ţaga şi Irinel Trăilă.

Cei care doresc să urmărească live partidele online de mâine vor putea găsi, în cursul dimineţii, în jurul orei 9.30, un link pe pagina de facebook a secţiei de şah: https:// www.facebook.com/ sectiadesahcsmploiesti. Antrenorul Petre Grigore se află în discuţii şi cu reprezentanţii altor cluburi, precum Gloria Buzău sau LPS Satu Mare, pentru organizarea unor confruntări similare în perioada următoare.Sursa: csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office