Fotbaliști români incluși într-o campanie de prețuire

Publicat in Sport 13 Mai 2020 123 ori
Google+ WhatsApp
Fotbaliști români incluși într-o campanie de prețuire
Fotbaliști români incluși într-o campanie de prețuire

Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu au fost incluși alături de Pelé, Maradona, Van Basten și alți mari fotbaliști într-o campanie de prețuire și considerare. În filmulețul postat de Federația Română de Fotbal, tricolorii aplaudă alături de lumea fotbalului pe cei din "linia întâi". Adică angajații din spitale, din industria farmaceutică, forțele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară și firme de curierat. Dar și pe cei care asigură transportul în comun și pe voluntarii care ajută nevoiașii.

Federația și Echipa Națională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care sportul-rege își arată aprecierea față de toți cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical și în condiții de risc. E rândul fotbaliștilor să aplaude, în semn de apreciere, toate eforturile și sacrificiile celor din sistemul sanitar și ale celor care continuă să își desfășoare activitatea susținând societatea în pandemia COVID-19. Mesajul este transmis de Buffon, Beckham sau Zidane alături de internaționalii români, în campania #WeWillWin. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office