Petrolul și-a sărbătorit antrenorul!

Publicat in Sport 11 Martie 2020 1090 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul și-a sărbătorit antrenorul!
Petrolul și-a sărbătorit antrenorul!

Astăzi, Costel Enache, antrenorul principal al Petrolului, a împlinit 47 de ani. Ocazie cu care colegii, jucătorii și conducerea clubului, l-au sărbătorit. După antrenament, Enache a primit tradiționalul cadou dulce din partea fotbaliștilor, dar și un tablou. Veteranul Marinescu i-a dat cu ciocolată pe obraji, iar portarul Avram i-a oferit tabloul cu tricou pe care este scris numărul anilor împliniți.

Sărbătoritul i-a cinstit cu o masă consistentă pe cei cu care trebuie să reușească promovarea. Toți aceștia își doresc un succes consistent, duminică, pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara. Disputa cu timișorenii se va desfășura fără spectatori. Petrolul va juca cu trupa antrenată de Sandu Pelici după ce runda trecută s-a impus pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea-Ciuc. Formația ploieșteană a câștigat, din nou, într-o deplasare după aproape jumătate de an.

La începutul lui octombrie 2019, Petrolul câștiga, printr-un autogol, la Pandurii Târgu-Jiu. Tot o greșeală, dar a unui fundaș ciucan, a trimis cele trei puncte în contul echipei petroliste. Egalarea a venit din partea golgheterului Sergiu Arnăutu. Atacantul a punctat iarăși și tot pe teren străin, după ce nu se mai bucurase de gol de la remiza cu FC Argeș, din noiembrie 2019. Vârful prahovean are 10 goluri fiind pe locul șase în ierarhia celor mai eficienți jucători din liga secundă.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.