O nouă rundă de box pentru Amansio

Publicat in Sport 12 Februarie 2020 857 ori
Google+ WhatsApp
O nouă rundă de box pentru Amansio
O nouă rundă de box pentru Amansio

Luptătorul Amansio Paraschiv se întoarce în ringul de box. Sportiv în luptele de contact, Amansio a ales ca următoarea sa apariție să fie în ,,nobila artă" acolo unde s-a consacrat. El va fi prezent într-un meci de box profesionist, care va avea loc la Timişoara, în cadrul promoţiei organizate de Flavius Biea, pugilist și deținător al titlului IBA Intercontonental. Gala va avea loc pe 28 martie, iar Paraschiv își va afla zilele următoare adversarul din evenimentul ce se va desfășura în Banat.

Amansio a boxat și anul trecut în cadrul unei gale profesioniste și s-a antrenat în acest sens cu maestrul Titi Tudor. Acesta l-a pregătit și pe Biea, timișoreanul fiind campion mondial de juniori la box amator cu maestrul prahovean în colțul ringului. Amansio a practicat boxul la începuturile carierei sale, fiind multiplu campion naţional de juniori şi tineret, iar ca senior a terminat de două ori pe ultima treaptă a podiumului la campionatele naţionale.

A renunţat la boxul amator în 2010, la 18 ani, şi a trecut la kickboxing, unde a devenit dublu campion european de amatori, campion intercontinental şi campion mondial Superkombat. Ultimul succes pentru luptătorul de 27 de ani a fost obținut, recent, în cadrul evenimentului OssFighter București, găzduit de Sala Polivalentă. L-a învins, prin decizie la puncte, în limitele categoriei 72 kilograme, pe palestinianul Mohammed El Mir.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.