George pe urmele lui Georgian

Publicat in Sport 10 Februarie 2020 331 ori
Google+ WhatsApp
George pe urmele lui Georgian

După o perioadă de 12 ani boxul ploieștean va avea iar un reprezentant la turneul de calificare la Jocurile Olimpice. În aprilie 2008, Georgian Popescu, asistat în colț de maestrul emerit Titi Tudor, reușea calificarea la Olimpiada de la Londra în urma turneului preolimpic de la Pescara - Italia. Acum, această șansă îi revine lui George Dumitrescu, de  la CSM Ploiești. Acesta va participa la cele două turnee europene de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, primul fiind programat, în perioada 13-23 martie, la Londra.

Dumitrescu și-a asigurat prezența în capitala londoneză după ce a câștigat medalia de aur la Naționalele de la Iași. Este a doua oară când pugilistul de 20 de ani devine campion național la categoria 63 de kilograme, titlu obținut și anul trecut, la Târgu-Mureș. În finala din Moldova, boxerul pregătit de Titi Tudor și Adrian Pârlogea, l-a învins prin decizie unanimă pe boxerul de la SCM Bacău, Vasile Suciu. S-a repetat, astfel, istoria de anul trecut, când George trecea la fel de clar, în ultimul act, de sportivul moldovean.

Maestrul Titi Tudor a declarat pentru siet-ul oficial al clubului că acest titlu merită mai multă atenție din partea autorităţilor şi, implicit, a clubului:„Am arătat, din nou, că producem campioni, iar de data aceasta a contat foarte mult şi pregătirea centralizată pe care am făcut-o, în această iarnă. Nu ştiu câţi campioni naţionali la nivel de seniori produce oraşul nostru, aşa că astfel de performanţe ar merita mai multă atenţie din partea tuturor”. Celălalt reprezentant al Ploieștiului la Iași, Gabriel Șchiopu, de la CS Petrolul, a pierdut, prin abandon, finala categoriei ,,52 de kilograme'', în fața hunedoreanului Cosmin Gârleanu.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.