Problema urgentă a lui Enache

Publicat in Sport 24 Ianuarie 2020 950 ori
Google+ WhatsApp
Problema urgentă a lui Enache

Problema urgentă a Petrolului este aducerea unor fundași centrali. Așa a declarat Costel Enache în interviul pentru FCP TV. Acesta a spus că trebuie găsite soluții imediat în centrul defensivei pentru ca echipa să fie completă. Enache a mai spus că îi este greu să cunoască 25 de jucători în două săptămâni de zile. Va continua să-i învețe și în următorul stagiu, dar important este ca și jucătorii să înțeleagă ce le cere antrenorul. Acesta susține că fotbaliștii noi sunt cuminți, disciplinați, iar calitatea lor s-a văzut în meciuri.

Mentalitatea de învingător este ceea ce vrea antrenorul să implementeze la fotbaliștii săi. Enache susține că jucătorii trebuie să intre pe teren cu gândul de a câștiga toate meciurile. Dată fiind situația din clasament, Marinescu și colegii săi sunt obligați să se impună mereu dacă vor să ajungă pe locurile promovabile.

Mica Unire a fost sărbătorită prin muncă și de fotbaliștii Petrolului. La unele exerciții aceștia s-au prins în horă și trebuiau să țină mingea cât mai mult. Aniversarea coincide și cu ziua de naștere a lui Ștefan Bărboianu. Cel poreclit ''Barbă" a împlinit 32 de ani și a fost sărbătorit, astăzi, înainte de revenirea lotului în țară. La unul din teste, Bărboianu a fost căpitanul echipei în condițiile în care a fost luat în cantonament pe ultima sută de metri.

Costel Enache:''Sarghi are o accidentare mai veche si inca nu e refacut. Problemele lui par sa se termine, dar nu ne-am putut baza pe el. Walace a inceput pregatirea foarte bine, insa din cauza oboselii si a solicitarii a revenit durerea pe vechea leziune. Asteptam sa vedem rezultatele si daca il putem recupera rapid. E o situatie delicata si ma gandesc ca jucatorii pot sta departe de teren. De aceea trebuie sa gasesc solutii urgente. In privinta jucatorilor noi, ei incerca sa se integreze in lot, sunt baieti care vor sa faca treaba si calitatea lor s-a vazut in meciurile de pregatire. Eu vreau sa imprim fotbalistilor un spirit ofensiv si o mentalitate de invingator ca sa formam o echipa puternica, iar astea se formeaza prin antrenamente si meciuri de verificare.''

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office