Petroliștii s-au legat la ochi!

Publicat in Sport 22 Ianuarie 2020 214 ori
Google+ WhatsApp
Petroliștii s-au legat la ochi!

Hora, legați la ochi și baseball. Sunt modalitățile prin care staff-ul tehnic al Petrolului vrea să țină departe de jucători monotonia, oboseala și dorul de casă. Costel Enache știe cum să adapteze programul așa încât ultimele zile să fie suportate cât mai ușor de către jucători. Antrenamentul din această dimineață a fost unul special, cu o serie de jocuri menite să-i determine pe Marinescu și pe coechipierii săi să se pregătească având zâmbetul pe buze!

Împărțiti în două echipe, „albii” și „verzii”, petroliștii s-au întrecut în mai multe probe, iar spiritul de competiție a ieșit, din nou, la suprafață. Mai întâi, așezați pe două șiruri, au avut de condus mingea, cu capul, pe spate, până dincolo de ultimul om. Apoi, prinși în câte o horă, au căutat să țină balonul în aer în timp ce parcurgeau distanța până la țintă mai repede decât echipa adversă, iar după aceea au urmat duelurile „unu la unu”, în care jucătorii, legați la ochi, plecau de la jumătatea terenului și căutau să treacă printr-o poartă improvizată aproape de linia de 16 metri. N-a lipsit nici jocul de fotbal, dar cu o minge specială, cu care cele două echipe au încercat, fără succes până la urmă, să-i învingă pe cei doi portari de ocazie, Costel Enache și Cătălin Munteanu, și totul s-a încheiat cu un „baseball”, evident având regulile fiind adaptate situației.

Toată ședința de dimineață a avut scopul să sudeze și să dezvolte relațiile de echipă. Lucru care trebuie să se vadă pe teren atunci când se va juca ''pe puncte". Și portarii au avut „porția” lor diferită de exerciții, iar Cristian Sîrghi și ultimii doi veniți, Pol Rodriguez și Radu Rogac au efectuat un antrenament separat, sub supravegherea preparatorului fizic Alessandro Cittadino. Diseară, „lupii” vor intra la sala de forță, pentru ca mâine să fie ultima zi plină a cantonamentului de la Belek. Sursa: fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office