Mijlocașii dau moral Petrolului

Publicat in Sport 21 Ianuarie 2020 538 ori
Google+ WhatsApp
Mijlocașii dau moral Petrolului

Laurențiu Marinescu, Gabi Deac, Armando Vajushi și Meza Colli sunt cei care au contribuit substanțial la un prim stagiu de pregătire victorios. Marinescu, Deac și Vajushi, de două ori, plus Colli și Alberto Olaru sunt cei care au dat cele 8 goluri ale Petrolului în cele trei jocuri-test. În ultimul, Petrolul a învins cu 3-1 pe BSC Siofok, trupa din liga secundă a Ungariei. Petroliștii au deschis scorul în prima repriză, atunci când Ianis Stoica a bătut bine o lovitură liberă de pe stânga, iar Meza Colli a venit la colțul lung și a reluat, cu capul, în plasă. A fost unicul gol al primei părți, după care în partea secundă ''galbenii'' au mai înscris de două ori.

Fundașul Alberto Olaru a punctat spectaculos după un șut de la 18 metri. Peste alte 10 minute a venit rândul albanezului Vajushi să se bucure iarăși de gol finalizând clar, de la 7-8 metri, lateral dreapta, după centrarea venită, de pe stânga, de la Pol Rodriguez. Spaniolul a debutat amical în tricoul Petrolului jucând toată repriza a doua. Spre final, ungurii au dat golul de onoare prin Magosfoloi care a bătut bine o lovitură liberă de la 22 de metri, peste zid, în dreapta lui Lungu.

În cele trei partide s-au văzut și slăbiciunile din defensiva petrolistă, dar și în ofensivă acolo unde nici unul din atacanții centrali nu a reușit să marcheze. Poate se vor revanșa în al doilea stagiu de pregătire! Antrenorul principal Costel Enache a rulat tot lotul oferind minute, mai mult sau mai puține, tuturor jucătorilor. Iată distribuțiile din acest ultim joc:

FC Petrolul (repriza I): Apostolachi (30 Avram) – Bărboianu, Olaru, Manolache, Țicu – Bratu, Pierce, Meza Colli – Deac, Blănaru (30 Younes), I. Stoica.

FC Petrolul (repriza a II-a): Avram (60 Lungu) – Olaru, Rogac, Manolache (78 Nicolae), Țicu – Marinescu (72 Nițescu), Enache, Saim Tudor – Vajushi, Younes (60 Arnăutu), Pol Roige. Sursa foto:facebook /fcpetrolul

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office