Mutu nu trebuie să strice nimic!

Publicat in Sport 15 Ianuarie 2020 278 ori
Google+ WhatsApp
Mutu nu trebuie să strice nimic!
Mutu nu trebuie să strice nimic!

Un citat din Ștefan Kovacs, care a gândit la fel atunci când a preluat pe Ajax, a fost preluat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și transmis noului selecționer al echipei naționale de tineret, Adrian Mutu. El a vorbit, astăzi, pentru prima oară din postura de selecționer al naționalei U21în cadrul unei conferințe de presă. Printre altele, Mutu a spus că se simte onorat dar și responsabil pentru noua postură. Asta pentru că vine după Mirel Rădoi care a făcut istorie cu această națională.

El este obligat să califice echipa la Euro acesta fiind singurul său obiectiv. Stoichiță a motivat numirea lui Mutu o continuare a promovării antrenorilor care vin din iarbă și care au un trecut glorios. Mutu și Stoichiță au avut legături cu Petrolul Ploiești, primul ca jucător, în 2014, iar celălalt ca tehnician, un an mai târziu. Mutu va fi ajutat de antrenorii secunzi Nicolae Grigore și Adrian Boingiu.

Adrian Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa de tineret a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor, Mutu a fost manager sportiv în cadrul Federației Române de Fotbal. Mutu preia România de pe locul secund în preliminariile EURO 2021. Meciul său de debut va fi contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Adrian Mutu:''Eu cred că atunci când sunt sub presiune reuşesc să dau tot ce am mai bun în mine şi sper ca acest lucru să reuşesc şi în această perioadă, pentru că avem un meci foarte important cu Danemarca, o echipă foarte bună. Este o nouă generaţie foarte talentată, au început bine, ne aflăm pe un loc 2 pe care vrem să îl consolidăm şi să ne calificăm la EURO. După această performanţă sper ca şi eu să continui lucrurile bune, să am aceeaşi performanţă pe care a avut-o Mirel Rădoi. Nu sunt aici să dau totul peste cap. Pot să spun că sunt un antrenor mai norocos decât alţii, că am ajuns la naţionala de tineret - a declarat noul selecționer.

Mihai Stoichiță:''Îl recomandă o experienţă vastă de învăţare acestei meserii. Mi se pare onorant să spui că ai fost elevul lui Mourinho, Prandelli, Lippi, Capello, Cornel Dinu, Ranieri. E bine că această echipă a devenit atât de importantă, că suscită atât de mult interes, atâtea polemici. Asta înseamnă efervescenţă în jurul unui fenomen care eu aş vrea să crească de la zi la zi - a declarat oficialul FRF. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office