Marius Stan a pierdut alegerile la Petrolul!

Publicat in Sport 10 Ianuarie 2020 1590 ori
Google+ WhatsApp
Marius Stan a pierdut alegerile la Petrolul!
Marius Stan a pierdut alegerile la Petrolul!

Președintele Petrolului, Marius Stan, și-a anunțat, astăzi, oficial, candidatura la postul de primar al Galațiului. Această decizie i-a fost fatală lui Stan care a stârnit reacția Veolia cea care susține financiar clubul petrolist. Compania a remis un comunicat, anunțat de prosport.ro, în care solicită demiterea lui Marius Stan după ce s-a aflat că acesta vrea să devină, din nou, primar. Iată poziția finanţatorului clubului Petrolul:

”Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului FC Petrolul Ploieşti după aflarea din surse media a informaţiei că acesta şi-a lansat candidatura pentru obţinerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi. Această situaţie este în conflict direct cu valorile şi misiunea Veolia, care este apolitică, şi încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.

Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploieşti şi-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală şi să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play şi apolitic. Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanţei pe care o aşteptăm şi o susţinem din partea unui Preşedinte şi a clubului pe care îl reprezintă.

De aceea, Partenerul finanţator a solicitat în regim de urgenţă întrunirea AGA a FC Petrolul Ploieşti pentru revocarea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului şi stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat. Partenerul Finanţator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică şi corectitudine pentru FC Petrolul Ploieşti.”

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.