Dau iama în medaliile turcilor!

Publicat in Sport 13 Decembrie 2019 1557 ori
Google+ WhatsApp
Dau iama în medaliile turcilor!

România este reprezentată la Balcaniada din Turcia și de doi boxeri ploieșteni. Gabriel Șchiopu și George Dumitrescu evoluează cu succes în ringul turcesc. Șchiopu, legitimat la Clubul Sportiv Petrolul, a ajuns în finală după ce a reușit un knock-out în fața adversarului. Pugilistul se va bate, mâine, în limitele categoriei 52 de kilograme, pentru cea mai strălucitoare medalie împotriva reprezentantului țării gazdă.

Celălalt sportiv prahovean, Dumitrescu, aparține de Clubul Sportiv Municipal și este la prima sa evoluție pentru lotul național într-o gală oficială internațională. Până acum el a reușit să treacă cu o decizie '' la zero'' de un pugilist macedonean asigurându-și medalia de bronz. Dumitrescu se luptă la categoria 63 de kilograme și va învcerca să dea o valoare și mai mare performanței sale. Pentru asta trebuie să bată un sportiv din Kosovo pentru a lupta cu aurul ''pe masă''.

Fratele mai mic al lui Dumitrescu, Iulian, pugilist tot la CSM Ploiești, este și el implicat la lot, dar la cel de juniori. Acesta a fost astăzi, la București pentru a face vizita medicală. În 2020, naționala de juniori va avea atât Campionatul Mondial cât și Campionatul European, iar Iulian este unul din boxerii cu pretenții la medalii cît mai strâlucitoare.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.