Fotbaliștii Petrolului știu doar data reunirii

Publicat in Sport 09 Decembrie 2019 386 ori
Google+ WhatsApp
Fotbaliștii Petrolului știu doar data reunirii
Fotbaliștii Petrolului știu doar data reunirii

Fotbaliștii Petrolului au vacanță până pe 9 ianuarie. După ultimul meci ei au fost anunțați că la acea dată trebuie să se prezite la primul antrenament și vor vedea atunci ce staff tehnic se va ocupa de pregătirea lor. Miercuri, la București, conducerea clubului va avea o ședință de analiză a evoluției formației ploieștene în acest sezon. Petrolul termină anul pe locul 8 la șase puncte distanță față de locurile promovabile. Situația, mai slabă ca anul trecut, va fi dezbătută în cadrul ședinței care vizează și posturile lui Marius Stan și Flavius Stoican.

Președintele a spus, recent, că dacă nu i se va da ''mână liberă'' la club va pleca, iar situația lui Stoican este aproape hotărâtă având în vedere rezultatele echipei. Antrenorul nu mai este dorit de fani pe banca tehnică el fiind contestat și la eșecul de la UTA Arad. Până la şedinţa de pe 11 decembrie, Uniunea Suporterilor Petrolişti a remis un comunicat în mediul online. USP-ul vrea o întâlnire la un dialog deschis între toţi membrii comunităţii galben-albastre.

Suporterii, gloriile, conducerea clubului şi partenerul finanţator Mădălin Mihailovici sunt îndemnați să lase ”încăpăţânarea şi orgoliile” de-o parte şi să se întâlnească pe 10 decembrie. Totul pentru a discuta despre viitorul clubului şi despre şansele ”reduse considerabil” de a termina pe un loc promovabil acest sezon. Mai jos comunicatul integral al USP-ului:

Petrolul, încotro?

Vara trecută, după ce am trecut cu greu peste gustul amar al ratării promovării, cauzată în mod covârșitor de managementul dezastruos al clubului în sezonul trecut, am avut parte de un nou început, cu un lot nou, un antrenor nou și un conducător nou. Partenerul finanțator ne-a cerut la acel "moment zero" răbdare și liniște și am fost asigurați de către acesta că "nu vom mai repeta greșelile din sezonul trecut".

Sezonul a început și, deși lucrurile la echipă evoluau într-un mod care nu ne mulțumea, am avut răbdare și, mai ales, am oferit liniște, pentru ca am considerat o datorie de onoare din partea noastră sa oferim o șansă reala noii echipe de conducere, atât cea tehnică, cât și cea managerială. Etapele au trecut, una după alta, iar evoluția echipei a continuat să fie sub așteptări, ajungând sa încheiem turul de campionat în genunchi, pierzând acasă în fața unei nou promovate venită la Ploiești după o serie de eșecuri, la finalul unui meci în care s-a auzit pentru prima oară "Demisia!" și care a poziționat Petrolul pe un loc nepromovabil, deloc aducător de liniște. Dar poate cel mai dureros pentru noi, suporterii, mai dureros chiar decât jocul cenușiu și chinuit, care continuă să dezamăgească profund, este senzația că Petrolul nu mai este o familie, lucru confirmat pe deplin și de ultima apariție publică a Președintelui, care și-a anunțat în mod unilateral și irevocabil plecarea, la numai câteva luni de la numirea sa în funcție.

Este evident, in situatia in care Petrolul se afla acum, incăpățânarea și orgoliile nu isi au rostul, mai mult manifestarea lor nu va face altceva decat sa afecteze si mai mult, mersul, si asa poticnit, al echipei, in noua tentativa de a reusi la finalul acestui campionat promovarea pe prima scena fotbalistica a tarii. Deși ne este din ce în ce mai greu sa găsim prin buzunarele noastre "de doi lei speranță", acum, cand sansele de a termina pe un loc promovabil acest sezon s-au redus considerabil, facem un gest de normalitate, chemând toți membrii comunității noastre galben-albastre la un dialog deschis: suporteri - prin intermediul Asociațiilor/Ligilor legal constituite, glorii, conducerea clubului (administrativă și tehnică) și Partenerul Finanțator.

Știm ca pe data de 11 decembrie este convocata o ședință a clubului, pentru analiza situației "la zi" a echipei, însă considerăm că înainte de aceasta ședință, pe data de 10 decembrie(ora si locul urmand a fi stabilite de comun acord), ar fi bine ca toată comunitatea petrolistă sa contribuie la stabilirea Agendei de lucru din data de 11 decembrie, cu puncte de discuție concrete, care sa reflecte grijile și problemele care ne macină zi de zi, pe toți. Lansăm în spațiul public aceasta invitație, sperând ca membrii comunității, incluzând atât conducerea clubului cât și Partenerul Finanțator, sa răspundă pozitiv la acest dialog necesar și firesc.

HAI PETROLUL!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office