Neputința Petrolului

Publicat in Sport 21 Noiembrie 2019 797 ori
Google+ WhatsApp
Neputința Petrolului
Neputința Petrolului

Gruparea petrolistă a dovedit încă o dată că este neputincioasă în acest campionat. Mai ales atunci când echipa se apropie de locurile promovabile. Neputința fotbaliștilor vine de la numeroasele ratări care au însemnat cel puțin 8 puncte irosite, de la inconstanța acestora de a face două meciuri consecutive bune, de la incapacitatea de a ține de un rezultat favorabil, indiferent de valoarea adversarului. Toate aceste lipsuri s-au văzut și în jocul de la Turris Turnu-Măgurele acolo unde cel mai bun om al ''lupilor'', Sergiu Arnăutu, 9 goluri=15 puncte!, a marcat iarăși pentru Petrolul.

Însă defensiva petrolistă nu a fost în stare să mențină golul colegului lor din ofensivă. Cuplul Manolache-Țicu a dovedit anumite carențe ce i-au permis lui Ciobanu să restabilească egalitatea. Pînă la egalare, petroliștii mai puteau marca prin Gavrilă și Marinescu, dar șansele irosite au devenit marcă înregistrată pentru atacul ploieștean. După meci, antrenorul Flavius Stoican a trecut repede de la o stare la alta, de la dezamăgire la încântare. Din cauza acestui semieșec, Petrolul a ieșit din topul campionatului însă se află la distanță mică de locurile promovabile. Etapa următoare, Petrolul va juca pe teren propriu, luni, de la ora 18.00, cu Gloria Buzău.

Flavius Stoican: ”Sunt dezamăgit, pentru că am avut 1-0, am avut situaţii să închidem jocul. În schimb, sunt foarte încântat de ce jucători antrenez, pentru că, indiferent de cât ratăm, faptul că îşi doresc foarte mult, că ajungem în situaţiile respective, că punem presiune, că suntem echipa care, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, controlăm jocul, atunci îmi dă speranţe că suntem pe calea cea bună. Dar, la fel de adevărat e şi că trebuie să fim lucizi, pentru că se întâmplă în timpul unui joc să faci o greşeală, s-a întâmplat la golul lor, iar apoi să ai dezamăgirea. Să nu mai plângem după acest meci, pentru că puteam, într-adevăr, să plecăm cu trei puncte. Capul sus, suntem conştienţi că am jucat bine, dar rezultatul nu este pe măsura jocului. Nu mai trebuie să stăm atât de dezamăgiţi, pentru că frustrările, supărările care se strâng în noi se transmit pe teren în meciul următor. Capul sus, gata, s-a terminat meciul acesta. Le-am spus şi jucătorilor: atitudine, agresivi, vână, acasă, publicul lângă noi, trei puncte importante” - a declarat Stoican pentru DigiSport.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.