Bilete online pentru meciul României

Publicat in Sport 05 Noiembrie 2019 407 ori
Google+ WhatsApp
Bilete online pentru meciul României
Bilete online pentru meciul României

Tricolorii Under 21 continuă drumul spre EURO 2021! Partida cu Finlanda se va disputa la Voluntari, pe stadionul “Anghel Iordănescu, în data de 14 noiembrie, de la ora 20:00. Biletele sunt disponibile online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate). Prețul unui bilet este 15 lei, intrare generală. Pe lângă opțiunea livrării, suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare.

IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail. Biletele vor fi disponibile și la stadion, în zilele de 13 și 14 noiembrie, între orele 12:00 și 20:00. Acesta este al doilea meci disputat de selecționata U21 la Voluntari, după ce luna trecută a învins Irlanda de Nord, 3-0, partida jucându-se cu casele închise! Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office