Experiență de Cupă

Publicat in Sport 04 Noiembrie 2019 372 ori
Google+ WhatsApp
Experiență de Cupă

Handbaliștii de la CSM Ploiești au simțit ce înseamnă să joci împotriva unei echipe din Liga Națională. Experiența trăită s-a petrecut, la Sala Olimpia, în compania celor de la CSM Făgăraș, într-un joc care a contat pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României – Fan Courier. Trupa antrenată de Silviu Stănescu a pierdut clar, scor final 20-30, jocul cu făgărășenii. Pentru formația ploieşteană, au jucat: Mihăilescu, A. Cioc – P. Albu (5 goluri), Mirică (2), D. Rudai (2), A. Stănescu (2), N. Nicolae (2), A. Militaru (2), F. Mereu (2), R. Floarea (2), V. Bucuroiu (1), M. Chiranu, G. Paraschiv şi C. Neaţă. CSM-ul din Făgăraş are în componență şi patru jucători care, la un moment dat, au evoluat în tricoul echipei ploieștene: Emilian Turcu, Nicuşor Ungureanu, Tiberiu Constantinescu şi Cosmin Capotă.

Tot jucătorii CSM-ului, dar la nivelul juniori 1, au bifat două victorii în cursul săptămânii trecute, în compania unor adversari din partea a doua a clasamentului. Băieţii lui Stănescu s-au impus, cu 47-24, în faţa celor de la CSŞ Râmnicu Vâlcea, şi apoi, cu 50-31, în deplasarea de la Caracal. Lideri ai clasamentului Seriei C, ploieştenii au programate două partide şi în această săptămână, dar se pare că doar una se va disputa. Şi asta, pentru că adversara de miercuri, ACS Tectonic Bucureşti, ar urma să fie exclusă din campionat, după ce a acumulat două neprezentări. Astfel, handbaliștii CSM-ului vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti derbiul Seriei C, cu CSM Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala „Olimpia”.

În Divizia A, formaţia pregătită de Silviu Stănescu a jucat, joi, cu ocupanta poziţiei secunde, în Seria B, CSM Alexandria, şi le-a dat mari emoţii adversarilor. CSM Ploieşti a condus cu 16-12 la pauză, aşa că vizitatorii au fost nevoiţi să se întrebuinţeze serios pentru a întoarce rezultatul în partea secundă, ei impunându-se, la final, cu 27-23. Echipa municipală va juca două meciuri în această săptămână: joi, de la ora 18.30, în Sala „Olimpia”, cu CSA Steaua Bucureşti 2, şi duminică, în deplasare, cu CSM Bucureşti Div. A.

O victorie a reuşit şi echipa de juniori 3 clubului, care s-a impus cu 30-22 (11-9), în meciul cu HC Junior BB Buzău, contând pentru prima etapă a returului Seriei C masculine. Ramona Ştefan a folosit în partida de sâmbătă următorul lot de jucători: D. Ştefan, B. Nuţă – R. Enescu (6 goluri), B. Bondarenco (5), D. Constantin (5), D. Pioaru (4), M. Matei (2), Şt. Vîlcu (2), R. Ciupitu (2), A. Dumitrache (1), D. Căldură (1), M. Crăciun, T. Stoica şi I. Stănescu. Băieţii ocupă locul al 3-lea în Seria C, iar în etapa următoare vor sta.

Junioarele 2 au avut meci, sâmbătă, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania celei mai bune echipe a Seriei D, CSM Corona Braşov, echipa oaspete impunăndu-se cu 43-24 (18-11). Robert Comendant le-a folosit pe: A. Floroiu, M. Neagu, M. Popescu – D. Manole (6 goluri), N. Jianu (4), A. Gheorghe (4), E. Lăcuşteanu (3), D. Grădişteanu (3), B. Manolache (2), M. Radu (1), A. Leescu, I. Manolache, D. Stanciu. Va urma o săptămână de pauză pentru fete, următorul meci programat fiind cel din 16 noiembrie, de pe teren propriu, cu CSŞ Dinamo Braşov. Echipa de junioare 3 a stat în acest weekend, dar se întoarce la campionatul Seriei D vineri, când va juca, de la ora 19.00, în Sala „Tel George Junior”, cu CSŞ Ploieşti. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office