Reconectare la campionat

Publicat in Sport 01 Noiembrie 2019 447 ori
Google+ WhatsApp
Reconectare la campionat
Reconectare la campionat

Petrolul a lăsat deoparte Cupa României și s-a reapucat de campionat. Trupa ploieşteană trebuie să bată, sâmbătă, pe ASU Poli Timișoara, iar marți, pe Csiksezereda. Antrenorul Flavius Stoican a venit la conferința de presă împreună cu omul de Cupă, mijlocașul Gavrilă. Acesta a înscris o ''triplă'' cu Sănătatea şi măine ar putea fi al treilea joc consecutiv în care poate marca după reușitele din Ardeal, dar și cu Chiajna. Stoican nu vrea scuze din partea jucătorilor în cazul unui insucces. El le-a transmis acestora că trebuie să joace maxim şi când nu mai pot să se ceară afară. Gavrilă a dezvăluit faptul că este pentru prima oară în carieră când are o concurenţă aşa mare.

Flavius Stoican: „Avem un moral ridicat, pentru că la Cluj am reușit un joc bun și o calificare clară în sferturile Cupei României. Dar, acest meci a trecut și trebuie să fim conectați, acum, doar la ceea ce avem de făcut în campionat. Există o stare de spirit foarte bună și îmbucurător pentru mine este faptul că am la dispoziție aproape tot lotul. Mai trebuie să-i recuperăm pe Zaharia și Walace, ambii absentând în continuare, dar, în schimb, Sîrghi a revenit la antrenamente, iar Marinescu, așa cum s-a văzut, a și jucat la Cluj”.

Bogdan Gavrilă:,, „A trecut Cupa, ne gândim și ne axăm doar pe campionat. Sperăm să continuăm pe drumul acesta ascendent și trebuie să luăm cele trei puncte. Am văzut câteva declarații date de cei de la Timișoara, în care spuneau că vor fi extrem de motivați, iar acest lucru trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi. Știm că toate echipele care vin la Ploiești dau 100% împotriva noastră, așa încât trebuie să fim concentrați și serioși! Sper să legăm victoriile, să câștigăm mâine, lucru care ne va da elan și pentru jocul de marți, pentru că nu degeaba se spune că victoriile aduc victorii''.

Față de cum erau obișnuiți, petroliștii au intrat în cantonament, de această dată, cu două zile înainte de meci, iar astăzi de dimineață elevii lui Stoican au efectuat un antrenament pe „Ilie Oană”, de la ora jocului. Întâlnirea de mâine, de la ora 11.30, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Claudiu Marcu (Constanța) – Florin Iacob (Constanța) și Erchian Ionus (Medgidia). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni, Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Ionel Popa (Pașcani) și Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea).

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office