Nițescu și Buturugă în atenția lui Stoican

Publicat in Sport 23 Octombrie 2019 599 ori
Google+ WhatsApp
Nițescu și Buturugă în atenția lui Stoican
Nițescu și Buturugă în atenția lui Stoican

Stoican a testat un grec însă i-au plăcut doi români! Mihai Nițescu și Claudiu Buturugă sunt jucătorii deveniți interesanți pentru tehnicianul Petrolului. Acesta i-a urmărit în meciul de verificare, în compania uneia dintre echipele eșalonului județean, CS Petrolul 95 Ploiești. Partida s-a disputat la Sala Sporturilor, pe terenul de la „Kiru Sport”, iar gazdele, conduse din teren de către Daniel Chiriță și de pe margine de Iulian Cojocaru, au oferit o replică serioasă, reușind să țină meciul echilibrat până aproape de ultimul fluier.

Pentru Flavius Stoican, întâlnirea a reprezentat un bun prilej de a le oferi minute unor jucători care au apărut mai puțin pe teren în confruntările oficiale, fiind folosiți, din start, și doi dintre cei care au lipsit o bună perioadă din cauza accidentărilor, Laurențiu Marinescu și Petru Racu. În schimb, în cazul lui Walace da Silva și Cristian Sîrghi nu a fost forțată revenirea pe gazon, iar Ionuț Cioinac, Raul Avram, Ștefan Bărboianu și Bogdan Gavrilă nu au fost utilizați vreun minut.

Ca element de noutate, a evoluat și mijlocașul grec, Panagiotis Andreas Trivyzas (20 de ani), ultima dată la divizionara secundă croată NK BSK Bijelo Brdo. Iată și componența celor două formații care s-au întâlnit astăzi:

FC Petrolul: Lungu (60 Apostolachi) – Zaharia, Racu, Manolache, Țicu – Meza Colli (46 Olaru), Mihăescu (60 Arnăutu) – Munteanu (46 Deac), Marinescu (60 Younes), Ștefănescu (46 Saim Tudor; 70 Trivyzas) – Blănaru (58 Gnabaoyou).

CS Petrolul 95: Roman – Drăgoi, Chiriță, Nicolae, Bălan – D. Dumitru, O. Costache, Buturugă, Fieraru – M. Nițescu, A. Stancu. Au mai jucat: V. Popescu, I. Pârvu, I. Dumitrescu, B. Roșca, Ed. Bratu, Rîndașu, Goroneanu.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.