Emoții în plus pentru gimnastele Petrolului!

Publicat in Sport 18 Octombrie 2019 830 ori
Google+ WhatsApp
Emoții în plus pentru gimnastele Petrolului!
Emoții în plus pentru gimnastele Petrolului!

După ce acum două luni gimanstica la nivel de seniori și senioare s-a întrecut la Ploiești acum, vine rândul junioarelor să facă acest lucru. Sala Sporturilor Olimpia găzduiește Campionatul Național Individual de gimnastică artistică dedicat junioarelor. Astăzi după-amiază va avea loc validarea legitimațiilor și ședința tehnică. Iar sâmbătă și duminică se va disputa concursul propriu-zis. Clubul Sportiv Petrolul va concura cu următoarele gimnaste: Maria Isbăşoiu, Ştefania Bratu (vor evolua în grupa 4 la junioare II – nivelul 3), Elisa Ruşină, Gabriela Marcu, Mara Ferar, Maria Tocitu (vor concura în grupa 1 la junioare III – nivelul 2).

Dacă în luna august, Doina Olaru, Corina Ungureanu și Camelia Rădulescu au fost în postura de arbitre și au acordat note, de data aceasta registrul se schimbă. Asta pentru că sunt și antrenoarele micuțelor de la Petrolul, iar emoțiile vor fi mari. Din postura de gazde, Corina Ungureanu și colegele sale doresc ca fetele să aibă evoluții cât mai bune și să obțină medalii cât mai strălucitoare. Acestea speră ca propriile sportive să treacă peste reacțiile sufletești pricinuite de faptul că vor fi urmărite de familii și prieteni.

În acest sens fosta mare gimnastă Corina Ungureanu face apel la iubitorii de sport să vină în număr cât mai mare la sală pentru a le încuraja pe gimnastele petroliste și nu numai. În cadrul concursului vor putea fi urmărite viitoarele componente ale lotului național. Pe lîngă echipa petrolistă, la competiție vor mai participa gimnaste de la alte 14 cluburi din toată țara. Cu ajutorul unor sponsori, fetițele vor avea parte și de premii pe lîngă obișnuitele medalii și diplome.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.