În "Regie" se vrea scenografie și o victorie!

Publicat in Sport 15 Octombrie 2019 607 ori
Google+ WhatsApp
În "Regie" se vrea scenografie și o victorie!

Derbiul din ,,Regie", Rapid-Petrolul, va fi de nota 10 datorită atmosferei, organizatorii anunțând faptul că toate cele 10.000 de bilete vor fi epuizate. Fotbaliştii Petrolului vor avea alături cea mai numeroasă susţinere într-un meci în deplasare din ultimii ani. Stoican a comparat înfruntarea Rapid-Petrolul cu Dinamo Kiev-Șahtior Donețk sau Dinamo-Steaua. Principalul petrolist spune că la astfel de meciuri nu mai trebuie să-i motiveze pe jucători ci doar să-i liniștească să nu facă greșeli din cauza presiunii și a pasiunii.

Mijlocașul Cioinac este unul din oamenii pe care antrenorul se bazează foarte mult. Fotbalistului îi plac astfel de meciuri cu stadionul plin, cu atmosferă, îl determină să joace la sacrificiu. Vrea să se ridice la nivelul derbiului iar Petrolul să confirme faptul că joacă mai bine în deplasare. Meciul cu feroviarii va începe de la ... Gara de Sud. Mâine, la ora 12.00, suporterii petrolişti și-au dat întîlnire pe peronul gării de unde vor lua trenul pînă la Bucureşti.

Sunt anunțați peste 1000 de fani iar organizatorii îi roagă pe toți suporterii să vină îmbrăcați în negru pentru a alcătui un corteo impresionant care va prezenta o anumită scenografie pe stadionul din ,,Regie". Confruntarea va avea parte de o brigadă de prim eșalon, urmând să fie condusă, de la centru, de către bucureșteanul Horia Gabriel Mladinovici, cel care va fi ajutat, de la cele două tușe, de către Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Alexandru Florian Vișan (Galați). Arbitru de rezervă va fi Rareș George Vidican (Satu Mare), iar ca observatori au fost delegați Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Mihai Andrieș (București).

Flavius Stoican:„Este o partidă foarte importantă pentru noi, pentru toți cei care iubesc această echipă, pentru suporterii noștri, pentru întreg Ploieștiul! Vrem neapărat să câștigăm această partidă, pentru că nu doar cele trei puncte puse în joc sunt importante, ci și bucuria oamenilor care iubesc această echipă! Vom încerca să ne ridicăm la nivelul spectacolului din tribună. Este un meci special, în care eu cred că vom avea capacitatea de a ne exprima la 100% din potențialul nostru. Suntem în regulă din punct de vedere fizic, mental și ceea ce le spun eu jucătorilor mei este că trebuie să joace la adevărata lor valoare, fără emoții, fără nimic altceva! Trebuie să fim echilibrați, și, cred eu, echipa care va fi mai așezată, care va ști să treacă peste momentele dificile, va avea, la final, câștig de cauză."

Ionuț Cioinac: „Se vor întâlni două echipe de tradiție, sunt convins că o să fie spectacol în tribune și sper să fie și la nivelul gazonului. Îmi plac meciurile cu atmosferă, cu presiune, sper să avem o evoluție bună și să ne bucurăm la final. Dacă intrăm pe teren concentrați din primul minut, determinați, cu atitudine bună, putem să reușim!Nu contează că am marcat etapa trecută, important este să căștige echipa. Avem absențe importante asa ca voi juca unde imi va cere antrenorul, în atac, la mijloc, în apărare, în galerie, unde e nevoie!".

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.