Arena Națională a copiilor!

Publicat in Sport 09 Octombrie 2019 264 ori
Google+ WhatsApp
Arena Națională a copiilor!

România-Norvegia se joacă într-un regim special în urma sancțiunii UEFA, dar până astăzi dimineață peste 20.000 de copii sub 14 ani și însoțitorii lor s-au înscris ca să susțină tricolorii pe Arena Națională! Iar termenul limită de înscriere la secretariatgeneral@frf.ro e azi, la miezul nopții. Valul uriaș de afecțiune din partea copiilor îi impresionează pe jucători care sunt și mai motivați acum pentru victorie! La această partidă nu există zone VIP și nici diferențe între peluze și tribune.

Pentru că apreciază curajul celor care s-au înscris primii pentru meci, deschizând practic drumul pentru cei peste 20.000 de până acum, oficialii FRF au pregătit o surpriză: copiii de la primele 10 școli și asociații sportive înscrise vor urmări meciul pe Arena Națională din sectorul în care se vor afla Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Lucian Sănmărtean, Ion Geolgău sau Aurel Țicleanu. Vor susține România cot la cot cu foștii mari internaționali, membri ai echipei FRF! Iată primele 10 școli și asociații înscrise, în ordine cronologică:

ACS Viitorul Noua Generație București

AS Kinder Constanța

Youth Fotbal Club București

ACS Victoria 2010 București

Școala Gimnazială nr. 88 București

ACS Progresul Găești (Dâmbovița)

ACS Best Boys București

Școala Gimnazială Stăncuța – Cuza-Vodă (Brăila)

Școala Gimnazială Gherghița (Prahova)

Școala Gimnazială Călmățuiu de Sus (Teleorman)

Toți cei înscriși vor primi pe mail biletele începând de mâine, 10 octombrie! Idolii celor mici, Ianis Hagi și Răzvan Marin, au arătat, astăzi, că au aptitudini și la alt sport. În pauza dintre un antrenament tare și programul de refacere, cei doi s-au duelat la tenis de masă. Un meci cu execuții spectaculoase, încheiat cu victoria lui Răzvan, scor 11-9, și cu Ianis recunoscând superioritatea colegului și prietenului său. Mijlocașul lui Genk a promis însă că își va lua revanșa la următoarea convocare. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office