Petrolul mai joacă și duminica

Publicat in Sport 07 Octombrie 2019 1115 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul mai joacă și duminica
Petrolul mai joacă și duminica

Petrolul revine, la finalul acestei săptămâni, pe „Ilie Oană”, pentru jocul cu Daco-Getica București, contând pentru etapa cu numărul 11 a Ligii 2 Casa Pariurilor. Partida se va desfășura duminică, 13 octombrie, de la ora 19.30, această programare fiind o premieră pentru gruparea ploieșteană, în acest sezon, pe teren propriu. Începând de mâine, 8 octombrie, va demara procedura de comercializare a biletelor pentru această întâlnire. Tichetele vor fi disponibile la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă zilnic, între orele 09.00-16.30, inclusiv sâmbătă, iar duminică, în ziua meciului, până la ora 19.30, dar și online, pe www.entertix.roPrețurile biletelor sunt următoarele:

– Tribuna 0 – 25 lei.

– Tribuna I – 20 lei.

– Tribuna II – 12 lei.

– Peluze – 8 lei.

Petrolul a făcut un joc "de 2 lei" după cum s-au exprimat unii susținători în urma jocului de la Pandurii Târgu-Jiu, însă a revenit acasă cu toate punctele. Trupa antrenată de Flavius Stoican s-a impus datorită unui autogol, iar succesul arată că formația petrolistă este specialistă în victorii externe, fiind al patrulea succes stagional.

Principalul Stoican a spus că este normal ca publicul să conteste jocul echipei însă el are încredere că randamentul se va schimba în bine deoarece are fotbaliști cu calități. Datorită victoriei de la Pandurii, Petrolul a acumulat 15 puncte în acest sezon, ocupând, momentan, poziția a 9-a, cu cinci lungimi în minus, dar și cu un joc mai puțin disputat, față de zona promovării. Sursa foto:fcpetrolul.ro/sportpictures

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.