Situaţie specială pentru Stoican

Publicat in Sport 06 Septembrie 2019 619 ori
Google+ WhatsApp
Situaţie specială pentru Stoican
Situaţie specială pentru Stoican

Medical le merge bine fotbaliștilor de la Petrolul. Față de perioada trecută acum, staff-ul tehnic beneficiază de toți jucătorii. Principalul Stoican spune că este o situație specială pentru el deoarece, pînă acum, nu a fost meci ca un jucător sau altul să nu aibă probleme. Din acest punct de vedere reprogramarea partidei cu Csikszereda a picat bine pentru refacerea fotbaliștilor cu probleme de sănătate. Problema a trecut la Stoican deoarece trebuie să aleagă cel mai bun lot pentru partida de campionat.

Preşedintele Stan îşi face o proiecţie de rezultate cam la fiecare patru etape. I-au ieșit 7 puncte cum a estimat însă atârnă greu eșecul, de pe teren propriu, cu UTA Arad. Pentru că a fost singura apariție a echipei în fața propriilor suporteri pînă acum. După jocul de la Timișoara, Petrolul va evolua, săptămâna viitoare, miercuri, tot în deplasare, în partida de Cupă, cu Sportul Snagov. Conform managerului ilfovenilor, Vivi Răchită, accesul la meci costă 30 de lei!

Flavius Stoican:'' „E destul de dificil să stai în plin campionat, însă, punând în balanță și faptul că am avut ceva probleme medicale în lot, pot să spun că pauza aceasta nici nu ne-a bucurat, dar nici nu ne-a dezavantajat. E chiar ceva special pentru mine, pentru că tot lotul este valid! Trebuie să aleg 20 de jucători care vor face deplasare la Timișoara, apoi 18 care vor ajunge pe foaie și, bineînțeles, 11 care vor intra pe teren! Sunt mulțumit de ceea ce văd la antrenamente, de implicarea jucătorilor și, cu siguranță, îmi va fi foarte dificil să fac alegerile. Dar, pentru mine cel mai important lucru este victoria, iar dacă eu voi fi inspirat, atunci, cu siguranță, aceasta va veni!”

Marius Stan:'' Eu fac o proiectie pe durata turului si cele trei puncte pierdute cu UTA au atarnat foarte greu. In rest, mi-au iesit rezultatele, doar ca am estimat un egal la Calarasi si o victorie la Constanta, dar s-a intamplat invers, oricum numarul de puncte a fost acelasi. Meciul cu UTA ne doare si pentru ca a fost singura aparitie in fata propriilor suporteri."

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office