Blănaru înainte de Younes şi Teixeira

Publicat in Sport 05 Septembrie 2019 490 ori
Google+ WhatsApp
Blănaru înainte de Younes şi Teixeira
Blănaru înainte de Younes şi Teixeira

Hamza Younes şi Filipe Teixeira sunt aşteptaţi cu ,,sufletul la gură" de suflarea petrolistă. Conducerea Petrolului a venit astăzi, în faţa presei, şi a explicat stadiul negocierilor cu cei doi. Preşedintele clubului, Marius Stan, susţine că venirea lui Younes stă doar în amănunte. În timp ce la Teixeira negocierile sunt pe fond, intense şi se aşteaptă răspunsul fotbalistului. Antrenorul Stoican îi aşteaptă cu braţele deschise pe cei doi fotbalişti.

Pînă să vină Younes şi Teixeira, Petrolul l-a prezentat pe atacantul Ștefan Miluț Blănaru. Jucătorul va purta tricoul cu numărul 89, anul său de naștere. Fotbalistul născut în Moldova ia reîntălnit la Ploiești pe Zaharia, Cioinac, Mihăescu, cu care se cunoaşte din sezoanele anterioare. Cel poreclit ,,Blană" susţine că nu-l sperie concurenţa din atac chiar şi prin venirea lui Younes. Preşedintele Stan a mai spus că mijlocaşul Gabi Deac se antrenează cu Petrolul și staff-ul tehnic a mai vrut un alt mijlocaș, pe Claudiu Petrila de la CFR Cluj, însă Dan Petrescu nu a dorit să-l împrumute.  

Marius Stan:„Nu am cum să neg, sunt discuții mai mult decât avansate cu Hamza Younes. El și-a reziliat contractul cu echipa din Grecia, iar acum sunt câteva detalii pe care avocatul clubului nostru și avocatul lui le discută. Sunt lucruri de amănunt, nu de fond! Sper să reușim să-l aducem alături de noi. Și cu Filipe Teixeira sunt discuții și așteptăm finalizarea lor. În primul rând, el va trebui să decidă dacă va mai continua activitatea sau nu! Dacă răspunsul va fi pozitiv, atunci, firesc, îl vom primi cu brațele deschise”, a precizat Marius Stan. Am mai fost în discuții și cu Claudiu Petrila, de la CFR Cluj, dar, din păcate, ultimul răspuns al celor de acolo a fost unul negativ.”

Ştefan Blănaru:”Am avut multe discuții cu diferite echipe în această vară, inclusiv domnul Miriuță m-a dorit în Ungaria. Situația mea de la Hermannstadt nu a fost foarte clară, am jucat mai puțin în ultima vreme și am considerat că este mai bine să merg în altă parte. Chiar dacă am ales Liga 2, sunt convins că nu am făcut un pas înapoi!”, a adăugat noul jucător al „lupilor''. În Liga 1 am fost un jucător de echipă, nu neapărat un marcator. Am 30 de ani, am destulă experiență și nu mă sperie presiunea. Am mai jucat la echipe de tradiție, cum ar fi Politehnica Timișoara, și sunt genul de jucător care, după câteva evoluții în tricoul formației la care am activat, am ajuns să fiu apreciat de către suporteri, de către oamenii care vin la stadion. Sper ca lucrul acesta să se întâmple și aici! Vreau să ajut această echipă să promoveze și să jucăm, astfel, la anul pe prima scenă.”

Flavius Stoican:"„Îl apreciez pe Blănaru în primul rând pentru că este un jucător care se pune în slujba echipei, iar acesta este cel mai important lucru pentru un antrenor. Are viteză bună, are determinare și, cu siguranță, va fi apreciat de suporterii echipei noastre. Prin venirea lui Younes si Teixeira jocul nostru ar crește foarte mult iar fanii ar aprecia acest lucru. Ar fi extraordinar sa vina amăndoi și sper ca pînă la urmă acest lucru să se împlinească." 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office