"Bufnițele" au început antrenamentele

Publicat in Sport 07 August 2019 251 ori
Google+ WhatsApp
"Bufnițele" au început antrenamentele

Echipa de handbal feminin CS Activ Prahova Ploiești are ca stemă bufnița. Antrenorul echipei, Florin Ciupitu, a explicat, pe o pagină de socializare, că această pasăre reprezintă simbolul înțelepciunii. Iar această calitate este prezentă în grupul de fete pe care îl vede unit. În plus, antrenorul este convins că această răpitoare va proteja culorile clubului. "Bufnițele" au devenit active odată cu reluarea antrenamentelor după vacanța de vară.

Formația a fost preluată de Consiliul Județean Prahova care asigură bugetul necesar pentru un traseu spre performanță, așa cum își dorește staff-ul tehnic. Antrenorii Florin Ciupitu și Nicolae Nimu au câteva noutăți în pregătire. Cea mai însemnată este sosirea pivotului Iryna Shutska, sportivă care locuiește lîngă Ploieşti și care în trecut a mai evoluat cu CSM Ploiești, în Liga Națională. Mai sunt prezente alte cinci handbaliste venite libere de contract sau împrumutate: Cristiana Ciuplea (fostă componentă a clubului din Plopeni), Ioana Paraschiv (care a mai evoluat la CSM Ploieşti), Cristina Creţu (împrumutată de la Corona Braşov), Cătălina Popescu (ex-FC Argeş), Roxana Tabarcea (ex-Gloria Buzău).

Din echipa sezonului trecut au rămas și handbalistele de bază care au statut de internaționale: Ionela Leuştean, Roxana Beşleagă, Ana Maria Şerban, Alexandra Popescu dar șiAdina Panaite, Mădălina Mureş, Grațiela Stoica, Valentina Leuştean. Antrenorii spun că vor mai veni jucătoare valoaroase și cu experiență, iar ca număr ei și-au propus un lot format din 18 handbaliste. În această perioadă, Activ se antrenează la Sala Sporturilor Olimpia și spre sfărșitul lunii trupa ploieșteană va avea și câteva meciuri de pregătire. Sezonul viitor al Diviziei A la handbal feminin va începe în primele zile ale lui septembrie. Sursa foto:facebook/florin ciupitu

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office