Campioana vine la Ploiești!

Publicat in Sport 31 Iulie 2019 721 ori
Google+ WhatsApp
Campioana vine la Ploiești!
Campioana vine la Ploiești!

Campioana României, CFR Cluj, vine la Ploiești după ce a reușit calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Trupa antrenată de Dan Petrescu va juca, pe arena ,,Ilie Oană", cu Chindia Tărgoviște, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a primei ligi. După jocul cu dămbovițenii, gruparea clujeană va reveni în Ardeal acolo unde va pregăti turul 3 al celei mai tari competiții europene. În această rundă preliminară clujenii vor întâlni pe Celtic, campioana Scoției, care a învins cu 7-0 la general pe Kalju din Estonia. Partidele se vor disputa pe 6/7 august, respectiv 13 august. Prima manșă va avea loc la Cluj-Napoca.

Aseară s-au disputat și alte partide din acest tur preliminar iar echipele scrise cu majuscule s-au calificat mai departe:

Kalju - CELTIC 0-2

DINAMO ZAGREB - Saburtalo 3-0

BASEL - Psv 2-1

Valletta - FERENCVAROS 1-1

OLYMPIAKOS - Plzen 4-0

Joi, celelalte trei reprezentante ale României în cupele europene vor disputa returul din turul 2 preliminar al Europa League. Programul este următorul:

Viitorul – Gent (ora 18:00), în tur 3-6

Universitatea Craiova – Honved (ora 19:15), în tur 0-0

FCSB – Alashkert (ora 21:30), în tur 3-0

Sursa foto:cjsport.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.