Vor lua startul în Cupa României!

Publicat in Sport 26 Iunie 2019 202 ori
Google+ WhatsApp
Vor lua startul în Cupa României!
Vor lua startul în Cupa României!

MFC Ploiesti a încheiat sezonul 2018-2019 cu căștigarea trofeului Cupa LMF Prahova pentru al doilea an la rând, ceea ce înseamnă a doua participare consecutivă la Cupa României. După ce anul trecut au fost la Sibiu, anul acesta, băieții pregătiți de Gabriel Georgescu si Eugen Rudaru, vor juca la Bacău cu Galaxy Brad si Soimii Simand Arad.

Formația ploiesteană este formată din 8 persoane: Mihai Vanghele, Cristian Stan, Gabriel Nastase, Eugen Rudaru, Danut Iancu, Cristian Arnautu, Bogdan Anghel si Gabriel Georgescu. Componenții MFC-ului vor pleca spre Bacău joi după-amiază urmând ca autocarul galben-negrilor să ajungă la destinație în jurul orei 22.00. Ploiestenii vor fi cazați departe de agitația orașului, iar gazda le va fi Pensiunea Rosarium din Lilieci.

MFC Ploiesti va debuta în Cupa României de la Bacău, vineri, 28 iunie 2019, ora 13.00, atunci cand vor întâlni echipa Soimii Simand Arad, iar de la ora 22.20 vor juca împotriva celor de la Galaxy Brad, ambele meciuri se vor disputa pe terenul 2 al Complexului TNT Club Sport . În faza următoare a competiției vor merge ocupantele locurilor 1 și 2 din cele 31 de grupe, precum și cele mai bune două echipe de pe locul 3.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office