Stan are încredere în Stoican cel puţin un an!

Publicat in Sport 24 Iunie 2019 225 ori
Google+ WhatsApp
Stan are încredere în Stoican cel puţin un an!
Stan are încredere în Stoican cel puţin un an!

Flavius Stoican are șanse să stea cel puțin un sezon la Petrolul. Cel puțin așa a spus Marius Stan, președintele oficial al clubului. Stan l-a prezentat, astăzi, pe Stoican și a spus că pe unde a fost în conducere antrenorul și-a dus mandatul la capăt. Noul antrenor al Petrolului speră ca, treptat, ,,lupii'' din tribune să-l asimileze datorită jocului și rezultatelor. Președintele Stan spune că l-a ales pe Stoican deoarece îi place cum construiește jocul unei echipe.

El a mai spus că va demisiona imediat dacă echipa nu va promova. Stan și Stoican au renunțat la 16 jucători. Președintele spune că este firesc să fie așa din moment ce sezonul trecut s-au schimbat patru antrenori. A venit și răndul jucătorilor să plătească, după cum s-a exprimat președintele executiv. Staff-ul lui Stoican este destul de numeros şi îi cuprinde pe: Silviu Ion – antrenor secund, Mihai Ștețca – antrenor cu portarii, Timoftei Cârlig – scouting, Radu Vasilcan – preparator fizic, Claudiu Bătineanu – kinetoterapeut şi Dorin Irimia – psiholog.

La reunirea de astăzi de la stadionul din Strejnicu se mai prezintă 9 jucători din sezonul trecut: Lungu, Olaru, Ţicu, Velisar, Marinescu, Enache, Bratu, Arnăutu plus Ştefănescu care este dorit în continuare. Vor veni şi jucători noi primi dintre ei fiind Walace, Bărboianu și Cioinac. Zilele următoare se vor face și alte achiziții dorința noului antrenor fiind ca la plecarea în Turcia lotul să fie aproape complet.

Flavius Stoican:''Am ales cu inima, mă atrag provocările care au componenta majoră în tradiția viitoarei echipe dar și în suporterii care o încurajează necondiționat! Sunt atent la detalii, mi-am dorit să lucrez la o echipă care evoluează pe un stadion nou, care are galerie puternică și care are stabilitate financiară! Exact asta am găsit la Petrolul! Singura mea poftă este legată de câștigarea trofeelor! Prin promovarea imediată, într-o astfel de serie cu echipe de mare tradiție, consider că obiectivul poate fi asimilat unui trofeu! Să nu uităm că mai există și trofeul Cupa României! Selecția viitorilor fotbaliști ai Petrolului va fi făcută doar dintre sportivi cu calitate nativă, muncitori și doritori de performanță. Răspund de joc și rezultate încă din prima etapă, Petrolul va juca ofensiv și va arăta evidența pe care ne-o dorim cu toții: aceea de a fi cea mai bună echipă din serie! Fotbaliștii vor avea salarii la nivelul eșalonul doi, doar bonusurile pentru promovare urmând a fi extrem de tentante! Este în natura credinței mele despre fotbal, despre caracter și bun simț!''

Marius Stan:''Nimeni nu concepe ca Petrolul să nu promoveze în vara lui 2020! Am prezentat o demisie în alb în cazul în care echipa aceasta nu va face pasul spre eșalonul susperior! Mai este o decizie, tot în alb, care specifică la modul explicit că voi pleca de aici în cazul în care Petrolul nu va fi campioana României peste 5 sezoane, asta înseamnă în anul 2024! Am patru principii de bază atunci când conduc o entitate sportivă și toate gravitează în jurul respectului reciproc: față de jucători, de antrenor, de finanțator și de suporteri! Este bine să se știe, și asta poate fi verificat, câtă vreme am fost conducător nu a fost schimbat niciun antrenor, toți și-au terminat contractul stabilit! Și în cazul lui Flavius Stoican, acesta va avea toată susținerea din partea mea și a partenerului finanțator! Vom avea o strategie de transferuri bine pusă la punct urmând ca, la fiecare perioadă de mercatto, Petrolul să aducă 4-5 fotbaliști cu valoare ridicată care să-i înlocuiască pe cei care nu se încadrează.Principala trăsătură a fotbalistului care va juca pentru trupa “lupilor” va fi legată de caracter. La Petrolul vor rămâne doar cei care cred cu tărie în loialitatea față de club, de culori!'' Foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office