Stoican își dorește Petrolul

Publicat in Sport 20 Iunie 2019 581 ori
Google+ WhatsApp
Stoican își dorește Petrolul

Flavius Stoican a avut discuții cu mai multe echipe din primele două ligi, dar și din afară. Antrenorul de 42 de ani a spus, la Radio Sport Total FM, că atunci când preia o echipă este foarte atent la fiecare amănunt, la fiecare detaliu. În momentul acesta, Stoican a spus că este în discuții avansate cu Petrolul.

Flavius Stoican:''De obicei când preiau un proiect mă hrănesc cu neîncrederea oamenilor. Pe bună dreptate au dubii, dar eu am încercat să fac performanță de fiecare dată, așa cum a fost și la Iași. La Ploiești simți o bucurie când vezi că oamenii încurajează echipa și mai ales în momentele dificile. Ploieștenii își doresc foarte tare o promovare și îmi place atunci când strigă, încurajează echipa, cântă, dar când sunt și nemulțumiți. Suporterii sunt foarte importanți și noi antrenorii,jucătorii, echipa avem nevoie de susținerea lor. Imi doresc Petrolul deoarece este o provocare pentru mine să văd dacă pot să duc echipa în liga întăi. Îmi doresc Petrolul pentru că cei din conducere își doresc performanță și oferă stabilitate pentru așa ceva. Încă nu este nimic gata, dar dintre toate echipele cu care am negociat, îmi doresc Petrolul: tradiție, suporteri, stadion, infrastructură." a declarat Flavius Stoican la Sport Total FM.

Înaintea lui Stoican, a fost ''live'' în cadrul emisiunii partenerul-finanțator al Petrolului, Mădălin Mihailovici. El a spus că au fost numeroase solicitări, inclusiv de la FC Scornicești, prin care s-a dorit ca Veolia să vină alături de echipele respective după ce s-a întâmplat la conferința de presă de săptămâna trecută. Însă atașamentul față de Petrolul l-a făcut să revină asupra deciziei de a opri finanțarea grupării ploieștene.

Mădălin Mihailovici:''Ieșirea fotbalului românesc din criză se poate face doar printr-un proiect de management și cu multă răbdare. Peste noapte nu poți face minuni. În maxim 4-5 ani, Petrolul se poate bate pentru titlu, dar cu multă liniște și răbdare, așa cum le-am spus suporterilor și la ultima întălnire. Am făcut unele greșeli, iar cea mai mare a fost aceea că am cedat prea ușor la schimbarea antrenorilor în sezonul trecut. Eu l-am dat exemplu oamenilor chiar pe Ilie Oană, cel care s-a chinuit destul pînă cănd Petrolul a cucerit titlul." - a declarat Mădălin Mihailovici la Sport Total FM.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office