Recuperare și finalizare

Publicat in Sport 19 Iunie 2019 432 ori
Google+ WhatsApp
Recuperare și finalizare

Titularii României din partida cu Croația au avut parte de un program special astăzi. Aceștia au rămas la hotel și au efectuat o scurtă ședință, de refacere, urmând atent indicațiile preparatorului fizic Horațiu Baciu. Au petrecut pe durata unei reprize la piscina din hotelul unde sunt cazați la Forli, efectuând exerciții de stretching în apă.

Restul jucătorilor au mers pe terenul de antrenament, acolo unde timp de 70 de minute au efectuat o ședință de pregătire intensă, din care nu au lipsit exercițiile cu mingea, dar și un joc de 10 minute pentru exersarea fazei de finalizare. La antrenament au fost prezenți și selecționerul echipei mari, Cosmin Contra, Lucian Sânmărtean și Vlad Munteanu, care, înainte de ședința de pregătire, i-au provocat pe fotbaliști la diverse jocuri cu mingea.

Tricolorii U21 vor disputa celelalte două partide din grupă la Euro pe arena Dino Manuzzi din Cesena, pe 21 iunie cu Anglia și pe 24 iunie cu Franța. Începând de azi până pe 24 iunie inclusiv, magazinul mobil FRF se află, în Cesena, la dispoziția fanilor echipei naționale, cu tricouri, steaguri, treninguri sau eșarfe, disponibile și la dimensiuni pentru copii. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office