Consiliul preia Activ-ul

Publicat in Sport 19 Iunie 2019 209 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul preia Activ-ul

Consiliul Județean Prahova vrea să se implice în handbalul feminin. Președintele acestui for, Bogdan Toader, va supune aprobării legislativului județean, în cadrul ședinței din această lună, un acord de principiu privind înființarea unui club sportiv. Prin aceasta se dorește ca instituția să preia activitatea echipei divizionare de handbal HC Activ CSO Plopeni. Staff-ul tehnic al echipei care a jucat ultima parte a sezonului la Ploiești se arată încăntat de această situație.

Antrenorul principal Florin Ciupitu a spus că în aceste condiții echipa poate ataca, sezonul viitor, promovarea în Liga Națională:„Sprijinul care va veni de la președintele Consiliului Județean Prahova, este unul remarcabil, pentru că, astfel, va aduce un suflu nou unei echipe de handbal cu un potențial foarte ridicat”, a precizat antrenorul ploieștean. Ciupitu a mai spus că jucătoarele din sezonul trecut vor rămâne la echipă. În plus, lotul va fi completat cu handbaliste care au mai evoluat la Ploieşti, dar şi cu jucătoare ce trebuie să ridice nivelul lotului.

În privinţa clubului Activ, care îşi desfăşura activitatea și la Plopeni, acesta va rămâne doar cu structura de junioare. Conform unor surse formația de handbal va beneficia de suma de 150.000 de euro. Sezonul trecut, Activ Plopeni a ratat, la limită, prezenţa la Turneul Final din Divizia A. Faza finală a acestui turneu s-a desfășurat la Ploiești echipele calificate în prima ligă fiind Rapid București și Unirea Slobozia.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office