Stadionul va fi plin la România-Croația!

Publicat in Sport 18 Iunie 2019 178 ori
Google+ WhatsApp
Stadionul va fi plin la România-Croația!
Stadionul va fi plin la România-Croația!

Organizatorii estimează că meciul România-Croația la Euro 21 se va juca cu casa închisă. Organizatorii partidei au anunțat situația biletelor vândute cu câteva ore înaintea jocului. Astfel, din cele 4.500 de bilete scoase la vânzare, mai sunt disponibile de acum și până la ora meciului doar 300! Acestea pot fi cumpărate de la casieriile Stadionului San Marino-Serravalle. Prețul unui bilet este de 5 euro. Suporterii croați au achiziționat sub 100 de bilete, iar organizatorii estimează că toate celelalte 3.900 înseamnă cel mai probabil fani români!

La meciul inaugural al Euro 2019, Polonia-Belgia 3-2, jucat pe Mapei Stadium din Reggio Emilia, au fost doar 2.534 de fani, cu toate că arena are o capacitate de peste 20.000 de locuri. România debutează astăzi, de la ora 19.30, împotriva unui adversar pe care Mirel Rădoi în consideră cu prima şansă: ”Sunt sigur că va fi o partida dificilă cu Croaţia. Ambele echipe au organizare defensivă foarte bună, dar ambele au jucători de atac foarte buni. Sper că după meci să facem fericiţi suporterii care vor fi în tribună. Singurul lucru de care mă tem e că băieţii să nu fie copleşiţi de emoţii şi să nu realizeze unde sunt. Dacă vom trece de acest prag, va fi foarte greu să fim învinşi indiferent de adversar”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Arena pe care va juca România a fost inaugurată în 1969. Cu toate acestea, spun cei prezenți acolo, stadionul are un gazon foarte bun și o infrastructură modernă. Cea de-a doua partidă a zilei, dintre selecționatele U21 ale Franței și Angliei, va fi arbitrată de o brigadă din Serbia, formată din ”centralul” Srdjan Jovanović și asistenții Uroš Stojković și Milan Mihajlović. Al patrulea oficial al partidei va fi arbitrul român Istvan Kovacs. El a arbitrat partida de deschidere de la EURO 2019, dintre Polonia U21 și Belgia U21, câștigată de polonezi cu 3-2. Sursa:frf.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office