Bronz și ,, cea mai bună extremă stânga”

Publicat in Sport 17 Iunie 2019 258 ori
Google+ WhatsApp
Bronz și ,, cea mai bună extremă stânga”

Componentele echipei de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti s-au întors de la Râmnicu Vâlcea cu două premii. Unul pe echipe și celălalt individual. Fetele pregătite de Geta Opincariu au cucerit medaliile de bronz la turneul final. În finala mică, de-a dreptul dramatică, handbalistele CSM-ului au ieșit învingâtoare doar după reprizele de prelungiri. A fost 22-22 la capătul celor 40 de minute regulamentare. Pe final fetele s-au distanțat și au câștigat cu 31-27! Premiul individual a venit din partea Alexiei Niţă, care a fost declarată „cea mai bună extremă stânga” a turneului.

În faza grupelor preliminare, CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa B. CSM-ul a pierdut prima partidă, scor 22-23, cu HC Comăneşti, dar a câştigat, apoi, cu 30-20 meciul cu ACS Infinit 2013 Tg. Jiu şi cu 20-17 confruntarea cu Corona 2010 Braşov. Echipa ploieșteană a mers alături de HC Comăneşti în Grupa principală 1, în care a câştigat, 25-13, întâlnirea cu CSŞ Petroşani, pentru ca, a doua zi, să cedeze cu 17-22 în faţa celor de la CSM Bucureşti. Cum HC Comăneşti s-a impus în disputele cu celelalte două formaţii din grupă, s-a ajuns în situaţia unui clasament „în trei” pentru stabilirea celei de-a doua semifinaliste, iar CSM Ploieşti, având un golaveraj pozitiv (64-58), a mers în „careul de aşi” al turneului.

Acolo unde avea să înfrunte în semifinală favorita competiţiei, CSŞ 6 Bucureşti, care avea să şi devină campioană naţională. Formaţia din Capitală s-a impus în faţa ploieștencelor cu 32-20, aşa că elevele Getei Opincariu au primit şansa să lupte pentru medaliile de bronz tocmai cu echipa care le administrase prima înfrângere de la Râmnicu Vâlcea, HC Comăneşti. În finala mare, CSŞ 6 Bucureşti – CSŞ Bacău 25-21.

Lotul de jucătoare cu care Geta Opincariu a reuşit performanţa de la Râmnicu Vâlcea a fost următorul: Bianca Voicilă, Ioana Săvulescu, Eliza Lăcuşteanu, Enryka Bodijar, Bianca Iordache, Ioana Tănase, Medeea Zafiris, Diana Ilie, Adela Radu, Alexandra Mihai, Alexia Niţă, Alexandra Sîrbu, Irina Simion, Andreea Popescu, Bianca Pîrvulescu, Ştefania Ghiţă şi Delia Roşu. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office