Recomandările lui Stan și reacțiile suporterilor

Publicat in Sport 14 Iunie 2019 459 ori
Google+ WhatsApp
Recomandările lui Stan și reacțiile suporterilor

Chiar dacă era cu gândul la echipa sa de suflet, Marius Stan a avut, în timpul conferinței de presă, și căteva intervenții care sunt valabile la gruparea petrolistă. El a spus că Petrolul a ratat promovarea pentru că cele trei părți importante, conducere, jucători, suporteri, nu au format o familie. Stan le-a transmis petroliștilor că prea mult orgoliu poate "omorâ'' o echipâ cu istorie, tradiție, iar investitorii trebuiesc ținuți aproape nu îndepărtați deoarece sunt din ce în ce mai puțini în fotbalul românesc.

O mare parte a fanilor nu vor ca clubul să se întoarcâ în liga a patra. Cei prezenți, ieri, la stadion susțin că totul a fost premeditat. Ei au spus că nu se poate ca un președinte de companie să anunțe continuarea proiectului, iar peste puțin timp să spună că societatea nu mai finanțează clubul. La acest moment, nu se știe dacă Petrolul va mai continua. Însă este sigur că liga a doua va debuta pe 3 august într-un sezon epic, cu multe echipe de tradiție, dar din care Petrolul ar putea lipsi.

Marius Stan:'' Oțelul Galați s-a reînființat ca voi și s-ar putea să moară încă o dată. Nu-i ajută nimeni, absolut nimeni. Nici Primarie, nimeni, au așteptat sponsori, Combinatul. Sunt în situația în care nu se mai înscriu în campionat și se vor desființa iarăși. Nu cred că vă doriți așa ceva! Țineți cont că nu stau investitorii la ușa fotbalului românesc. Este o secetă incredibilâ. Vor muri foarte multe cluburi!"

Octav Preda:''Părerea mea este că 101 la sută renunţarea asta a fost planificată. Ok, poate că dialogul nu s-a desfăşurat în cele mai bune circumstanţe, dar, ceea ce aţi şi văzut, s-a disputat pe nişte poziţii de forţă. Adică poate ar fi trebuit să ştim de la început. Trimiteam doi-trei băieţi, aduceam şi o sticlă pe apă pe masă şi răspundeam la ordine. Pentru că tot ceea ce s-a întâmplat aici a fost un strigăt de ordine: taceţi, faceţi, dregeţi, vorbim după, vorbim înainte, drepţi, ieşi afară, sau ceva de genul. Pai care transparenţă, pentru că dacă noi vorbim separat, cu cineva, înseamnă să noi avem ceva mai separat de vorbit care nu trebuie să ajungă la urechile tuturor suporterilor. Ori, poate exact asta este menirea pentru care s-a creat echipa. Ca să ştie şi unul care se duce 800 de metri sau 600 de kilometri, într-o deplasare la Oradea, ceea ce se întâmplă şi să ştie şi Vasilică, la 70 de ani, care poate vine la două meciuri pe stadion şi la tribuna a doua şi mânâncă nişte seminţe. Eu cu ce sunt mai privilegiat ca el? Că poate el are 50 de ani lângă echipa asta. Asta este tot ce m-a surprins”

Bogdan Dinu:''Trebuie să vorbim de fațâ cu toată lumea, transparența trebuie să fie primordială la Petrolul. Așa am pornit din liga a patra, dar vedem că nu se poate continua așa".

Dragoș Machițescu:''Noi ne dorim transparenţa aia de care se vorbea la început. Transparenţă, care, din păcate, nu mai există şi aţi văzut cum s-a vorbit mai devreme în conferinţa de presă. Ne-am supărat de la prima întrebare, ne-am luat luat jucătoriile şi am plecat. Nu este nicio problemă, suntem obişnuiţi. Clubul ăsta a dat de greu ani de zile şi am fost aici şi la bine şi la greu. Dar problema este, ne-am întrebat şi noi, propunerea asta de unde a venit? Ok. A fost propus domnul Marius Stan. Ok, e propunerea grupului Veolia, dar de ce nu au fost şi alte propuneri, pentru că în statut scrie că există un concurs. Nu s-au îndeplinit condiţiile statutului pentru a desemna un preşedinte şi în plus de asta vă spun că acum două zile s-a vorbit că domnul Marius Stan este deja preşedinte. Am cerut schimbarea statutului, pentru că în momentul de faţă e de aşa natură încât dacă domnul Mihailovici vrea să dizolve asociaţia şi să dispară clubul Petrolul, să se întoarcă stema, scutul la primărie, o poate face instant, şi din maşină. Pentru că s-a modificat statutul fără acordul nimănui. În momentul de faţă, noi nu mai avem nici măcar rol consultativ în acest club. Vă garantez că echipa o să continue, din Liga a 4-a, din Liga a 5-a, că ne învârtim în Dâmboviţa şi tot ne înscriem. Echipa asta nu o să moară, aşa cum nu a murit nici acum trei ani, nici în 2008, nici pe vremea CSM-ului, nici pe vremea domnului Radu şi Bercea şi cine o mai veni la clubul ăsta”

Oliver Vlada:''Singura noastră dorinţă este să fie transparenţă şi să nu îşi mai bată joc de noi. Atât. Altceva nu ne dorim. Până la urmă nu gestionăm noi ce să facă cu banii. Să nu ne mai prostească. La început ne-au dat afară din acte, că au spus că trebuie să ieşim noi, că altfel nu acceptă. Bun, am făcut ca ei, am ieşit. Acum nu au timp nici de noi. Noi care suntem marginea. Nu mai spun de cei care sunt în acte, că sunt destule persoane care sunt în acte şi nu au nicio implicare. Adică, noi nu putem să băgăm pe cineva în consiliu sau în AGA, dar ei pot modifica atunci când vor şi îi băga pe ori şi cine, pe care nici nu i-am văzut la faţă. Vorbesc în nume personal, eu cred că sunt aici să facă bani, altceva nu îi interesează. Sunt interese foarte mari". Foto:prosport.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office