Argint international pentru clubul scolar

Publicat in Sport 11 Iunie 2019 149 ori
Google+ WhatsApp
Argint international pentru clubul scolar
Argint international pentru clubul scolar

Pe lîngă atleții de la CSM Ploiești, la Campionatele Internaționale ale României de seniori au concurat și sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești. Atleții școlari ploieșteni, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să căștige o medalie de bronz în proba de ștafetă. În componența Alexandru Daria, Dariana Mototolea, Raluca Baicu, Alexandra Teodoru, ștafeta de fete a reușit să intre în posesia medaliilor de argint cu timpul de 54.20 sec, toate cele 4 fete fiind junioare 2.

La băieți, echipa ploieșteană a obținut două locuri 5 la ștafeta 4 x 100 m , respectiv 4 x 400 m. Echipa ploieșteană a fost formată la 4 x 100 m din Nicolae Olteanu, Robert Ioniță, Eduard Chivi, Alexandru Săceanu, iar la 4 x 400 m a fost formată din Nicolae Olteanu, Andrei Toma, Andrei Niculiță, Eduard Chivi. Un alt sportiv, Alexandru Săceanu, pregătit de profesoara Maria Andrei, a obținut medalia de bronz cu CSM București în cadrul probei de ștafetă 4 x 400 m.

La concursul de pe ,,Cluj Arena" au participat 270 de sportivi din 14 țări. Următoarea competiție din calendarul oficial va fi CN de Tineret care va avea loc vineri și sâmbătă la Pitești. Adică pe 14 și 15 iunie, atunci cănd se vor disputa întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru Tineret (U23). Concursul va avea loc pe Stadionul “Nicolae Dobrin” și va reuni la start atleți de la toate cluburile de profil din țară.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office