Petrolul isi va prezenta conducatorul

Publicat in Sport 11 Iunie 2019 943 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul isi va prezenta conducatorul
Petrolul isi va prezenta conducatorul

Măine, după prănz, Petrolul își va prezenta, oficial, noul președinte executiv. El va fi anunțat chiar de partenerul-finanțator al clubului, Mădălin Mihailovici. După o perioadă de negocieri Mihailovici s-a înțeles și a bătut palma cu cel care va trebui să conduca clubul petrolist în noul sezon din liga a doua. El va găsi la echipă 15 jucători aflați sub contract: Bolboașă(pina la 30 iunie), Olaru, Țicu, Chindriș, Pușcaș, Nini Popescu, Saim Tudor, Bratu, Enache, Arnăutu, Velisar, Rus, Prunescu, Lambru și Nica. Cu siguranță, înlocuitorul lui Cristi Vlad va trebui să ducă o nouă campanie de transferuri alături de staff-ul tehnic.

Un fost antrenor al Petrolului, Leo Grozavu, este convins că dacă și-ar fi dus contractul pînă la capăt ar fi reușit promovarea. Așa a declarat, astăzi, Grozavu la emisiunea "GSP Live", moderată de Costin Ștucan. El a mai spus că a plecat cu mult entuziasm la proiectul Petrolul, dar după puțin timp și-a dat seama că era mult mai greu și nu a fost sprijinit suficient: ''Mărturie sunt jocurile echipei și golurile marcate dar probabil că nu am fost bun pentru Ploiești. Petrolul este un club special, am găsit mult entuziasm acolo, toată lumea trăiește pentru echipă, este foarte multă patimă. Fanii vor rezultate, dar acestea vin în urma muncii, nu se poate într-un timp scurt.'' - a spus Grozavu.

Antrenorul, liber de contract la acest moment, a mai declarat că a avut nevoie, la Ploiești, doar de susținere și răbdare pentru că nu poți fi judecat într-un timp foarte scurt:''Se dorea cu echipa cu care s-a promovat în liga a doua să se promoveze și în prima ligă, dar așa este destul de dificil. Este foarte scurt timpul, după două luni de zile să fii judecat. Am spus de la început că este nevoie doar de sprijin și răbdare, nimic altceva''. Însă pe ,,Ilie Oană'' fanii sunt pătimași, iar Grozavu nu a beneficiat de răbdarea lor. El a intrat în conflict cu unii suporteri și după remiza cu Mioveni a renunțat.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.