S-au intors din Ardeal cu aur international!

Publicat in Sport 10 Iunie 2019 218 ori
Google+ WhatsApp
S-au intors din Ardeal cu aur international!

Atleţii de la CSM Ploieşti au participat, recent, la Campionatele Internaţionale „Iolanda Balaş Soter” ale României, desfăşurate pe „Cluj Arena”. Băieții antrenați de Robert Munteanu și Augustin Iancu au reuşit să urce de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi să intre în posesia unei medalii de argint. Prima zi a debutat cu argintul adus de Cristian Radu în proba de 400 metri (timp 47:42 secunde), în aceeaşi cursă David Năstase reuşind să vină al 5-lea (cu 47:75 secunde).

Tot atunci, doi dintre sportivii clubului, Costin Homiuc şi Alexandru Geamănu, au cucerit aurul în proba de 4×100 de metri, din postura de membri ai ştafetei echipei naţionale a României. În aceeaşi cursă, ştafeta CSM Ploieşti, formată din Cristian Radu, David Năstase, Constantin Andonii şi Mihai Lazăr, a ocupat locul al 4-lea.

A doua zi, prima medalie de aur a fost obţinută de Rareş Toader, în proba de „aruncarea greutăţii”, performanţa de 20,60 metri reprezentând un nou record naţional de tineret şi record al campionatelor internaţionale ale României. În plus, reuşita i-a adus lui Rareş Toader poziţia secundă în ierarhia celor mai bune performanţe din concurs (conform tabelei internaţionale de punctaj), după Florentina Marincu, câştigătoarea probei de săritura în lungime, o atletă care a reușit calificarea la Jocurile Olimpce.

O altă medalie de aur a venit de la ştafeta de 4×400 metri băieţi, alcătuită din David Năstase, Constantin Andonii, Mihai Lazăr şi Cristian Radu. Dacă Petre Rezmiveş, cel mai valoros sprinter al clubului, a avut ghinionul să se accidenteze în finala probei de 100 metri, în schimb, David Năstase şi-a realizat baremul de participare la Campionatul European de Tineret, iar juniorii Alexandru Geamănu şi Florin Nica au avut evoluţii promiţătoare în perspectiva îndeplinirii obiectivului de la Campionatul Naţional de Juniori, ambii realizând, la Cluj, recorduri personale. Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office