Eventul și barajul!

Publicat in Sport 07 Iunie 2019 486 ori
Google+ WhatsApp
Eventul și barajul!
Eventul și barajul!

CS Blejoi a căştigat, în premieră, Cupa Romăniei-Prahova. Fotbaliştii Blejoiului s-au bucurat de acest succes pe arena ,,Ilie Oană". Premierea a fost făcută de Silviu Crăngașu, președintele AJF Prahova. Masa a fost plină de trofee pentru căștigătoare, echipa învinsă, arbitrii, dar și pentru Gheorghe Biziniche, președintele Blejoiului, primind un trofeu pentru întreaga activitate. La decernarea trofeului unii componenți ai Blejoiului au venit și cu copii mai mici sau mai mari. Aceștia au fost și în tribune fiind însoțiți de mămici. Și adolescentele au dorit să-i urmărească pe fotbaliști care au vrut să se ridice la nivelul gazonului pe care au jucat.

Stadionul Petrolului a găzduit finala iar Blejoi s-a impus cu 2-0 în fața celor de la CSO Plopeni. Ex-petrolistul Cosmin Lambru a fost primul care i-a bucurat pe colegi si fani. La un interval de căteva minute, tot el a obtinut un penalti dupa ce a fost faultat in careu de un fundaș al Plopeniului. Lovitura dictată de centralul Ovidiu Oprea a fost transformată de căpitanul echipei, Irinel Dumitru. În partea secundă, băieții lui Iulius Mărgărit au încercat să restabilească egalitatea însă tot campionii antrenaţi de Răzvan Vlad au avut ocaziile mai mari.

Ratate însă de Lambru, Vasile, Dumitru sau apărate de plopenarul Marinică. Acesta din urmă, alături de Lambru și Butufei, au revenit cu plăcere pe ,,Ilie Oană" avănd în vedere că și ei au contribuit la renaşterea Petrolului. CS Blejoi a realizat eventul campionat-Cupă, dar lupta nu s-a terminat. Gruparea de lîngă Ploiești trebuie să se revanșeze cu o promovare în liga a treia după ce sezonul trecut a pierdut barajul cu Voința Independența. Anul acesta, trupa lui Vlad va înfrunta campioana Giurgiului.       

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office