Silviu Crangasu s-ar angaja in conducerea Petrolului

Publicat in Sport 05 Iunie 2019 475 ori
Google+ WhatsApp
Silviu Crangasu s-ar angaja in conducerea Petrolului
Silviu Crangasu s-ar angaja in conducerea Petrolului

Silviu Crăngaşu, preşedintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, a fost gazda prezentării finalistelor Cupei Romăniei, ediţia județeană 2018-2019. El este unul din numele propuse pentru funcţia de președinte al Petrolului. Crăngașu este susținut de membrii fondatori ai Asociației. Preşedintele AJF-ului spune că s-ar băga în conducerea executivă şi are pe masă un proiect de performanţă pe care îl poate prezenta conducerii.

Însă totul depinde de ce hotărăște Mădălin Mihailovici, partenerul-finanțator al clubului. Crangaşu susţine că indiferent de decizie, toate partile implicate la club trebuie sa fie unite deoarece numai așa Petrolul va promova. Partenerul-finanțator trebuie să se grăbească să numească un nou președinte avănd în vedere că alte echipe din liga a doua au început, deja, să transfere jucători.

Silviu Crăngaşu:''Membrii fondatori mi-au acordat aceasta incredere si le multumesc pentru acest lucru. Ma pot angaja la un proiect care sa asigure continuitatea spre performanta a Petrolului. Eu nu pun conditii, eu merg pe un proiect pe care l-am discutat cu membrii fondatori. In functie de conditiile pe care le pune finantatorul ne putem plia cu acest proiect. Este unul care incepe cu copii si juniori si se termina cu echipa mare. Eu sper ca respectiva companie sa continue pentru ca altfel ar fi o tragedie pentru echipa''.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office