Analiza Petrolului va duce la schimbări

Publicat in Sport 03 Iunie 2019 418 ori
Google+ WhatsApp
Analiza Petrolului va duce la schimbări
Analiza Petrolului va duce la schimbări

Compania Veolia a anunțat, astăzi, printr-un comunicat că urmează o analiză a FC Petrolul și cu siguranță aceasta va duce la mai multe schimbări în cadrul clubului:

”Finalul anului competiţional 2018-2019 a poziţionat echipa FC Petrolul Ploieşti pe locul 4 al ligii secunde, ceea ce a împiedicat atingerea obiectivului declarat la începutul Campionatului de Fotbal: accederea în Liga I. Partenerul Finanţator a asigurat, aşa cum a promis încă de la început,resursele, know-how-ul şi experienţa de business, pentru a putea continua construcţia acestui proiect şi a putea ţinti către Liga I de fotbal. Pe parcursul acestui an, Partenerul Finanţator a avut o abordare democratică în care Managementul Clubului şi Echipa Tehnică au avut libertatea firească de a-şi asuma şi îndeplini rolurile definite în conducerea echipei spre obiectivul declarat.

Din păcate, performanţa slabă a echipei, dar şi cedarea la diferitele presiuni care au dus la activarea a 4 antrenori pe parcusul anulului competiţional 2018-2019, situează astăzi echipa în acelaşi punct în care se afla în toamna anului trecut. După insuccesul atingerii obiectivului, ne aflăm într-un moment de analiză şi evaluare a perspectivelor viitoare în ceea ce priveşte colaborarea noastră cu FC Petrolul. Analiza va include atât activitatea Managementului Clubului cât şi performanţele staff-ului tehnic, care împreună sunt, de fiecare dată, motorul evoluţiei unui proiect fotbalistic de succes.

Veolia România”

Conform celor de la Telekom Sport sunt șanse mari ca funcţia de preşedinte al clubului să fie preluată de Dani Coman. Oficialul Astrei a confirmat, la finala Cupei Romaniei și într-un cadru restrăns, că i-ar plăcea să devină președintele executiv al Petrolului. El poate veni cu Marius Măldărășanu antrenor avănd în vedere că antrenorul ploieștean a antrenat Astra la propunerea lui Coman. Pe de altă parte, aceași sursă spune că de managementul sportiv se va ocupa Octavian Moraru, care se retrage astfel de la Gaz Metan. Moraru va primi 30% din eventualele sume pe care Petrolul le-ar încasa pentru jucătorii aduşi de el.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office