MFC Ploiesti - Chedra Tax, cu trofeul pe masă!

Publicat in Sport 03 Iunie 2019 178 ori
Google+ WhatsApp
MFC Ploiesti - Chedra Tax, cu trofeul pe masă!
MFC Ploiesti - Chedra Tax, cu trofeul pe masă!

Astazi, 3 iunie 2019, ora 20.30, Baza Sportiva Kiru Sport, din incinta parcului Sălii Sporturilor din Ploiesti, va găzdui Finala Cupei LMF Prahova, ediția 2019. In prim pla vor fi MFC Ploiesti, detinatoarea trofeului si Chedra Tax, campioana Ligii A de Minifotbal.

Meciul dintre cele doua grupari care detin trofeele LMF se anunta a fi unul spectaculos, datorita loturilor valoroase de jucatori pe care cei doi antrenori, Gabriel Georgescu respectiv Dragos Chelba, le au la dispozitie, dar si datorita meciurilor echilibrate, pe care cele doua echipe le-au facut in ultimile sezoane.

Totodată se anunta a fi un meci foarte important pentru galben-negrii, care, prin castigarea unui nou trofeu, pot sterge imaginea din campionat acolo unde nu au facut un sezon stralucit, insa toate aceste lucruri vor fi stabilite in aceasta seara, pe teren, de la ora 20.30!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office