MFC Ploiesti este prima semifinalistă a Cupei LMF Prahova!

Publicat in Sport 14 Mai 2019 512 ori
Google+ WhatsApp
MFC Ploiesti este prima semifinalistă a Cupei LMF Prahova!
MFC Ploiesti este prima semifinalistă a Cupei LMF Prahova!

MFC Ploiesti s-a calificat în penultimul act al Cupei după o înfruntare cu Top Valea Doftanei. MFC-ul a învins formația prahoveană cu scorul de 3-1. Ploieștenii au început meciul bine, punănd presiune pe adversarii de la Doftana, însă s-au întrecut în ratări. Pînă la urma plasa s-a scuturat în minutul 17, atunci când Gabriel Năstase l-a driblat pe portarul advers și a înscris în poarta goală. A fost singurul gol al primei reprize și a doua parte a fost mult mai antrenantă.

Gazdele de la MFC au forțat și în repriza secundă, însă s-au văzut egalați în minutul 22 atunci cănd Andrei Botosneanu l-a invins pe Mihai Vanghele cu un sut de la 12 metri, lateral dreapta. Egalarea i-a trezit pe deținătorii trofeului dar Danut Iancu, Eugen Rudaru, Florin Ghica si Alexandru Craciun au ratat ocazia de a-și aduce echipa în avantaj. După căteva ocazii ale celor de la Valea, Gabi Năstase îl servește pe Alin Marcu în fața porții, acesta din urmă reușind să îndeplinească o simplă formalitate și să aducă puțină liniște în tabara galben-negrilor.

Galben-negrii au trecut imediat de la liniște la bucurie! Cu un minut înaintea ultimului fluier, același Alin Marcu reușește să înscrie și să realizeze dubla, după o repunere rapidă în joc a portarului Vanghele, astfel că MFC Ploiesti se impune cu scorul de 3-1. Cu maxim de puncte obținute în cele 2 meciuri jucate în cadrul Cupei LMF Prahova , MFC Ploiești și-a asigurat locul în semifinală. A devenit prima semifinalistă a Cupei, urmând ca adversara să o afle săptămâna viitoare, luni, atunci cănd se va juca meciul dintre Chedra Tax și Ader Ploiești.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.