Petrolul este pe podium la under 19!

Publicat in Sport 16 Aprilie 2019 397 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul este pe podium la under 19!
Petrolul este pe podium la under 19!

Formația sub 19 ani a Petrolului a prins podiumul campionatului. Datorită unui succes de top realizat în derbiul cu Astra. Dan Enache și colegii săi au căștigat cu 4-0 reușind căte două goluri pe repriză. Scorul a fost deschis de cel poreclit "Puyol" datorită părului său. Blondul Andrei Șerban a scuturat plasa după o pasă inteligentă a decarului Mario Bratu. Fundașul dreapta a preluat în careu și a șutat pe lîngă portarul astrist. Este a doua oară cînd Șerban deschide scorul după reușita de la Pro Team București. După alte căteva minute a venit răndul lui Bratu să marcheze. Talentatul fotbalist și-a pus stăngul în valoare și șutul său a trimis mingea la colțul scurt, între bară și portar.

Pînă la pauză gazdele puteau să tripleze scorul în timp ce astriștii nu au avut nici o ocazie. Însă din nou petroliștii s-au întrecut în ratări. Constantinescu, Simionescu și nu numai au avut șansa să se bucure de goluri în urma unor faze frumoase dar execuțiile lor s-au oprit în portar sau nu și-au găsit ținta. După sfertul de odihnă, unii au fost cu ocaziile iar ceilalți cu golurile. La 2-0, băieții antrenați de Vasile Cosarek au avut șanse să înscrie dar au lovit bara sau portarul Ștefan Georgescu s-a opus. Și la acest joc antrenorul gazdelor, Gică Liliac, s-a ajutat de o cărjă și se pare că acest sprijin îi poartă noroc. Oaspeții au mai avut și alte ratări în timp ce petroliștii s-au mai bucurat de două ori.

Enache trimite din marginea terenului o pasă inteligentă pînă în careu, Raul Bucur preia mingea și o dă pe lîngă portar în plasă. Tot căpitanul Petrolului are o acțiune individuală pînă în careul mic, trage în portar și dintr-un fundaș mingea ajunge la Andrei Căciulă care, aflat pe fază, împinge mingea în poartă. Datorită acestui succes, Petrolul under 19 a urcat pe locul 3 în clasamentul seriei. Formația ploieșteană este neînvinsă de cănd a început returul și vrea să rămănă la fel avănd în vedere că mai sunt trei etape din acest sezon. Runda viitoare, puștanii lui Liliac vor juca, în deplasare, la Sportul Snagov.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office