Barajul se joacă în luna iunie

Publicat in Sport 16 Aprilie 2019 1035 ori
Google+ WhatsApp
Barajul se joacă în luna iunie
Barajul se joacă în luna iunie

Petrolul mai speră că poate prinde barajul de promovare în liga întăi. Iar antrenorul Gigi Mulțescu chiar se mai găndește și la locul 2, atăta timp căt mai sunt 9 etape și 24 de puncte în joc. În urma ședinței Comitetului Executiv al Federației Romăne de Fotbal s-a decis datele barajului de menținere/promovare în Liga 1. Datele de disputare a jocurilor de baraj sunt următoarele:

Tur – 8 iunie 2019
Retur – 12 iunie 2019

Pînă atunci trupa petrolistă mai are de disputat meciuri grele iar primul dintre acestea va fi chiar de ziua de nume a antrenorului, marți, 23 februarie, la Mioveni. Iar Gheorghe Mulțescu va trebui să se descurce fără doi dintre jucătorii aduși în iarnă și care au dat randament. Florin Borța și Laurențiu Marinescu nu vor juca fiind suspendați după eliminările de la Oradea. Fundașul dreapta Borța a fost eliminat prin roșu direct astfel că va primi două etape de suspendare ratănd jocurile cu Mioveni și Daco-Getica București. În schimb, Marinescu este la prima eliminare de cănd joacă la nivel înalt. De aceea se speră ca veteranul petrolist să primească doar o etapă de suspendare avănd în vedere că a fost trimis la vestiare după ce a primit două cartonașe galbene.

Tot căpitanul petrolist este cel care a vorbit, astăzi, în fața suporterilor prezenți la stadion. Și antrenorul Mulțescu a stat de vorbă cu cei aproximativ 100 de fani dezamăgiți și supărați că șansele echipei de a promova sunt în mare măsură compromise. Oamenii au vorbit pe un ton civilizat și le-au spus jucătorilor că îi susțin dar aceștia trebuie să joace la sacrificiu și nimeni nu le va reproșa nimic. După discuția de la marginea terenului, lotul petrolist s-a împărțit în două. Cei care au jucat la Luceafărul au urmat un program de refacere la stadion, iar ceilalți au făcut antrenament normal. Sursa foto:fcpetrolul.ro           

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.